Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2017 » Август » 30 » Краще стабільний Торсселл, ніж невідомий Карпов
15:35
Краще стабільний Торсселл, ніж невідомий Карпов

 Андрій Карпов буде тренуватися перед першим півфінальним матчем з Унією Лєшно. Не варто однак надіятися, що у заключних матчах замінить шведа Якоба Торсселла.

 

      Останній раз Андрій Карпов у складі Фалубазу Зеленої Гури виступив 12 липня у матчі проти команди РОВ Рибнік (49:41) та здобув лише два пункти з бонусом. З того моменту його місце займає швед Якоб Торсселл. Тепер українець приїде до Зеленої Гури, щоб поборотися за місце у складі.

      Тренер Марек Чешляк не повинен однак ризикувати, ставлячи Андрія Карпова на матч з Унією Лєшно. - Цей спортсмен після доброго початку сезону, трохи погубився. Абсолютно не потрібно заміняти Торсселла на українця. Він добре справляється зі своїм завданням - розповів у розмові зі сайтом sportowefakty.wp.pl експерт Славомір Крийом.

      На його думку п`яти пунктові результати, які привозить швед в останніх матчах Екстраліги цілком вистарчає. Карпов - це велика загадка. - Я би Карповові не довірив їхати у таких відповідальних матчах. Марек Чешляк є дуже досвідченим тренером, і на певно прийме правильне рішення. Виступи Торсселла говорять самі за себе - підкреслює експерт.

       Дні Карпова у клубі Фалубазу добігають кінця, тим більше що наврядчи він виступить за команду у цьому сезоні. Швед може вибороти навіть двоцифровий результат. Показав, що він на це здатний.

 

Джерело: sportowefakty.wp.pl

Переклад: Юра "YuriyMushyn" Мушинський

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 765 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти