Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Май » 6 » Конфлікт Воффіндена і Педерсена
20:52
Конфлікт Воффіндена і Педерсена

   В заключному заїзді матчу третього туру польської Екстраліги між командами "Спарта" Вроцлав - "Унія" Лєшно стався неприємний епізод. Лідер гостей - датчанин Нікі Педерсен "відправив" у надувні борти чинного чемпіона світу - Тая Воффіндена. Як виявилось згодом, без наслідків для останнього не обійшлось.

   Педерсен був виключений з перезаїзду, отримавши при цьому "гірчичник". В перезаїзді "Тайчик" на пару з Яновським привезли максимальний результат у заїзді, чим забезпечили господарям перший заліковий пункт у турнірну таблицю. Та відразу по завершенню матчу британець змушений був звернутись до медиків. Огляд приніс невтішний результат. Тай Воффінден:

 - "У мене знову перенапруження суглобів плечового суглобу. Мене наглим способом в заключному заїзді "впихнули" в борт, і я навіть не буду говорити, хто це зробив... Мабуть, ви самі все зрозумієте. Фізіотерапевти, тепер я йду до вас!..."

   Ще з минулого сезону між цими двома гонщиками точиться суперечка. Вони уже неодноразово звинувачували один одного в небезпечному стилі їзди, а востаннє це було три тижні назад...

   Цього ж разу справа ледь не дійшла до серйозних розбірок. Принаймні, президент "Унії" Пьотр Русецькі відразу після гонки заявив, що команда британця хотіла ще на треці здійснити самосуд над Педерсеном. Ось як бачить ці слова, і ситуацію в цілому механік Воффіндена - Яцек Трояновські:

 - "Я думаю, президент "Унії" зрозумів не все правильно зрозумів те, що відбувалось в цей момент на доріжці. Після падіння Тая я не чекав, поки хтось відкриє ворота закритого парку - я просто перепригнув через огорожу і побіг в напрямку Тая. В цей момент поруч проїжджав Педерсен, і я зупинився, щоб просто сказати йому, що так їздити не можна. Ось і все. Єдине, що мене в цей момент турбувало - це стан здоров'я Воффіндена. Ніхто в нашій команді не збирався з кулаками накидуватись на Педерсена. Всі ми дорослі люди, нам вже не по 15 років, і всі ми знаємо правила. Запевняю, що ніхто з нашої команди не мав наміру накидатись з кулаками на Педерсена. Якщо на це пішло, це саме він намагався ще більше розпалити пристрасті. Він наїхав на мене колесом свого мотоцикла, від чого у мене залишився слід на коліні. По-друге, уже в закритому парку він прийшов у наш бокс, і почав доводити свою правоту. Він сказав нам, що Тай зламав йому руку минулого року. Ми так і не зрозуміли, до чого це було сказано!? Можливо, цим він хотів натякнути про якусь розплату за минулорічну травму? Знову ж таки, можу запевнити, що далі словесної перепалки справа не дійшла! Ми знаємо Педерсена не перший сезон, постійно перетинаємось з ним на етапах Гран-Прі, і між нами ніколи не дійде до рукоприкладства".

   Незважаючи на травму, Тай провів п'ять заїздів у вчорашньому матчі Еліт Ліги, в якому його "Вулверхемптон" розійшовся миром з "піратами" "Пула" - 45:45. Воффінден здобув у цьому матчі вісім пунктів.  

Конкурс прогнозистів триває! 

   Третій і Четвертий тур нашого конкурсу уже триває!

http://speedway-rivne.at.ua/news/konkurs_prognozistiv_tretij_i_chetvertij_tur/2014-05-05-2936

   Підсумки другого туру конкурсу:

http://speedway-rivne.at.ua/news/konkurs_prognozistiv_pidsumki_drugogo_turu/2014-05-05-2938

Детальні умови конкурсу:

speedway-rivne.at.ua/news/start_konkursu_prognozistiv/2014-04-22-2890

Також пропонуємо відвідати нашу сторіночку з доступною спідвейною атрибутикою!

vk.com/club70922874

speedway-rivne.at.ua/forum/27-183-1

Ми в VKontakte : vk.com / speedway_rivne_at_ua
Ми в Facebook : facebook.com/speedway.rivne.at.ua

О.Кульбаченко

 

 

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 737 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти