Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Июль » 17 » КОМАНДНИЙ КУБОК СВІТУ. ПІСЛЯ ФІНАЛУ.
23:16
КОМАНДНИЙ КУБОК СВІТУ. ПІСЛЯ ФІНАЛУ.
 Впевненою перемогою команди Польші завершився цьогорічний розиграш Командного Кубку Світу. На своїй рідній доріжці в Гожуві польська "дружина" не залишила жодних шансів австралійцям, шведам та датчанам і втретє поспіль здобули титул найсильнішої команди планети.
 
 Томаш Голлоб (Польша): "В перших восьми заїздах нам не все вдавалось. Та ще й суперники були дуже добре підготовленими. Якби ми їхали і далі так, як це було на початку гонки, перемогти нам не вдалося б. Ми зібрались всією командою разом, поговорили, і пообіцяли один одному, що здобудем цю перемогу. Як бачите, командний дух нам дуже допоміг!"
 
 
"Я буду першим!!!"
 
 "Коли виїхав на доріжку в десятому заїзді джокером, було відчуття, що від цього заїзду залежить наш титул. У мене не було другого вибору, окрім як їхати лише на перемогу в заїзді. Австралія нас випереджала на вісім пунктів, і це був наш останній шанс зупинити конкурентів. Чесно кажучи, в цей заїзд вклав усі свої сили, адже на карту було поставлено дуже багато".
 
 Ярослав Хампель (Польша): "Після падіння в своєму першому заїзді було побоювання, що не зможу допомогти своїй команді, оскільки почував себе не дуже добре. Я відчував болі, та після того, як порадились з тренерським штабом та лікарями, я вирішив продовжити гонку. Я не міг підвести в такий день своїх партнерів та тих вболівальників, які тк підтримують нас на кожних змаганнях. Вважаю, що перемогли ми завдяки, в першу чергу, показаному характеру, оскільки початок гонки нам абсолютно не вдався і ми змушені були надздоганяти сильну команду Австралії".
 
 Падіння Хампеля
 
 Андреас Йонссон (Швеція): "Дуже багато сил та емоцій було витрачено два дні тому. Однак в фінальній гонці всі гонщики викладались по повній програмі, ніхто себе не жалів, оскільки у всіх нас була одна мета - завоювання нагород. Це було дуже важке завдання, оскільки усі команди, які пробились до фіналу насправді найсильніші на планеті в даний момент. Особисто для мене це була найгірша гонка в цьому році. Добре, що хоч бронзова медаль не втекла від нас. Щиро вітаю команду Польші з перемогою, вони її заслужили".
 
 
Кріс Холдер (Австралія): "Нам вдалось прекрасно розпочати цю гонку. Ми були сильнішими на стартах, однак в певний момент поляки перехопили ініціативу і вже її з рук не випустили. Що ж, маємо те, що маємо. Друге місце в такій сильній компанії - не найгірший результат. Залишається лише сподіватись, що уже наступного року ми покажемо ще кращий результат, і, нарешті, здобудемо золоті нагороди. У нас молода команда, і я з оптимізмом дивлюсь у майбутнє!"
 
 
"З оптимізмом дивлюсь у майбутнє!"
 
 Джейсон Крамп (Австралія): "Однозначно, цей фінал був найцікавішим за останні багато - багато років. Якщо подивитись на потенціал і силу, яку представляє польська команда, розумієш, що вони повинні були вигравати таку гонку з різницею не менше двадцяти очок. Ми можемо гордитись собою, оскільки половину гонки ми як мінімум не поступались полякам, а в першій частині змагань навіть випереджали їх. Дуже вдало і вчасно польська "дружина" використала джокер, який морально дуже допоміг їм. Та ще й трибуни таку підтримку забезпечили господарям, що аж дух захоплювало! Польша дійсно найсильніша команда у світі. Проте наступного року ми зробимо все, щоб повернути втрачений декілька років тому титул чемпіонів".
 
 
 
 Йонас Давідссон (Швеція): "Своїм виступом не задоволений. Це була дуже важка і напружена гонка, в якій нам підкорилась лише бронза. Звичайно, це краще, ніж четверте місце. Здавалось, що вся команда, та і я особисто, були добре підготовлені.  Та уже нічого не зміниш. Будемо чекати наступних змагань такого рівня і старатись більше радувати своїх вболівальників".
 
Давідссон (жовтий шлем) атакує Холдера
 
 Нільс Крістіан Іверсен (Данія): "Це був дуже цікавий фінал. На жаль, наша команда його провалила. Чесно кажучи, якби ми здобули цього дня хоча б бронзу - це було б чудо. Вітаю команди Польші та Австралії, вони на сьогодні справді найкращі команди і цілком заслужено піднялись на дві найвищі сходинки п'єдесталу. Звичайно, ми дуже розчаровані таким результатом, але життя триває.  Попереду ще багато таких турнірв. Будемо готуватись до них ще ретельніше, щоб уже в не далекому майбутньому скласти гідну конкуренцію полякам та австралійцям".
 
 
 Пьотр Протасевич (Польша): "Доказали всім скептикам, що збірна Польші таки найсильніша. На старті гонки були певні проблеми пов'язані з настройками мотоциклів. Також було присутнє і хвилювання, оскільки виступали перед рідною публікою, яка вимагала лише перемоги у гонці. В перемогу остаточно повірив, коли Томаш Голлоб з джокером "на плечах" здобув перемогу в десятому заїзді. Тоді я зрозумів, що далі буде трохи легше морально. Вдячний усім вболівальникам, які створили справжню святкову атмосферу на стадіоні!"
 
 
"Ми - найкращі ! ! !"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Категорія: Інші види спідвею |
 
Переглядів: 882 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.4/8
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти