Переклад

Статистика




Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Апрель » 27 » Коліно Ворда в незадовільному стані!
21:37
Коліно Ворда в незадовільному стані!

  Дарсі Ворд може бути задоволений зі свого виступу на Гран-Прі в Бидгощі. Австралієць, хоч і не повернувся повністю до форми, але зайняв другу позицію.

 

 

  В п' ятницю Дарсі не виїхав на тренування через проблеми з травмою коліна. Австралієць вирішив виїхати на трек в суботу на Гран-Прі і з цим не прогадав. Ворд в Бидгощі набрав 16 пунктів і після двох етапів займає шосту позицію в генеральній кваліфікації після двох етапів. - Думаю, що я щасливець, тому що зміг поїхати на другому етапі в Бидгощі, хоча ще напередодні не міг навіть порухати ступою. Від' їхав кілька добрих заїздів та виконав важку працю. Сьогодні були всі дуже швидкі, тому я мав викластись на всі сто. Коли впав дощ, ми мали вирішити, що робити дальше, а коли вирішили, то це пішло мені на користь. - розповів австралієць.  

  Гонщик "Унібаксу" Торунь не приховує, що зараз знаходиться у не найкращій формі. - В цьому моменті моє коліно є в не задовільному стані. Однак мусиш забути про біль ноги, та шукати балансу на мотоциклі в Бидгощі. Я здобув кілька цінних пунктів, і навіть не здогадувався скільки їх насправді є. Очевидно, що після двох етапів Кшиштоф Каспчак має велику перевагу над суперниками. Маємо зараз надздоганяти Кшиштофа - додав Ворд.

sportowefakty.pl

Юра Мушинський

Конкурс прогнозистів триває! 

Детальні умови конкурсу:

Ми в VKontakte : vk.com / speedway_rivne_at_ua
Ми в Facebook : facebook.com/speedway.rivne.at.ua

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 545 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти