Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Март » 7 » Коли ж відбудеться Гран- Прі у Варшаві?
22:15
Коли ж відбудеться Гран- Прі у Варшаві?
Керівництво Польського Авто-Мото Союзу стоїть перед серйозним вибором, коли краще провести етап серії Гран-Прі 2014 року в столиці країни. З одного боку змагання на стадіоні "Народовий" будуть відкривати європейську частину циклу 26 квітня, а з іншого будуть завершувати сезон 4 жовтня.
  
  Другий варіант виглядає привабливішим, так як у фінальному турнірі буде вирішуватися доля переможця і призерів особистого чемпіонату світу. Але... Якщо припустити, що жоден з польських гонщиків на той момент вже не буде претендувати на медалі? Тоді з`являється небезпека, що трибуни будуть напівпорожніми, а організатори планують забезпечити, чималим, до 45-ти тисяч глядацьких місць. При цьому вони розраховують на значний прибуток від продажу квитків, враховуючи, що дійство коштуватиме загалом біля 5-ти мільйонів польських злотих. Лише за ліцензію необхідно заплатити півтора мільйони тих же злотих. Виходячи з усього цього, можна припустити, що функціонери зупиняться на першому варіанті, а точніше початку європейської частини серії Гран- Прі, якій передуватимуть турніри в Новій Зеландії та США.
 
  Варшава може розраховувати на міцну підтримку фірми "Monster", котра є спонсором циклу ГП. Виробник енергетичних напоїв має наміри популяризувати спідвей у всьому світі, здобувати нові континенти, а у Європі проводити змагання на найбільш визначних стадіонах.
  Варшава,
разом з Кардіффом та Копенгагеном мають стати візитівкою серії Гран-Прі 2014 року.

 
Переглядів: 784 | Додав: автор | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти