Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Февраль » 2 » Клубний чемпіонат світу серед пар - видумка чи реальність?
14:36
Клубний чемпіонат світу серед пар - видумка чи реальність?
   Власник менеджерської агенції SpeedwayCrime Кристіан Плех є ініціатором ідеї проведення клубного чемпіонату світу серед пар. На його думку, такі змагання можуть стати реальністю уже в цьому році.


   Evropean Club Trophy - така назва цього турніру. За якою формулою проходитимуть змагання? Кристіан Плех:

 - "Змагання мають носити одноденний характер. В турнірі участь прийматимуть сім кращих клубів Європи - "Фалубаз" Зелена Гура (Польша), "Есбьєрг" (Данія), "Піратерна" Мотала (Швеція), "Пул Піратс" (Великобританія), "Ландшхут" (Німеччина) і "Пардубіце" (Чехія). До числа учасників запропонуємо долучитися даугавпілському "Локомотиву". В Латвії не проводиться першість, але, вважаю, в цьому клубі присутні спортивний дух і бажання виховувати доморощених гонщиків, тому вони і заслужили на право виступу в змаганнях подібного рівня".

   Багато гонщиків пов'язані контрактами з двома і більше клубами, які будуть брати участь у цих змаганнях. Як бути в цій ситуації?

 - "Наша консепція полягає в тому, що в одній парі будуть виступати "дорослий" гонщик і молодий віком до 25 років. Це буде не лише дуже цікаво, але й унеможливить "дублювання". Для прикладу, чемпіона Німеччини "Ландшхут" представлятимуть Мартін Смолінські і міккель Міккельсен", - сказав Кристіан Плех.

   Невідомим залишається місце проведення гонки. На думку ініціатора, оптимальним варіантом є Польша, а конкретно - Зелена Гура.

 - "В цьому питанні ще не зрозуміло нічого. Гонка повинна відбутись в Польші. Чи це буде Зелена Гура? Можливо, на правах чемпіонів Польші. Потрібно узгодити це питання з GKSZ. Відомо, що "Фалубаз" хоче щось подібне організувати у Великобританії. В Польші є ще декілька міст, які скучили за великим спідвеєм. Тож над цим питанням будемо ще багато працювати".

   Кристіан Плех виділив плюси втілення такої ідеї в реальність:

 - "FIM Evrope планувала командну Лігу Чемпіонів. Однак участь у ній взяло б лише чотири команди, які сильнішого визначили б у чотирьохматчевому протистоянні. У нас же участь приймуть сім найкращих європейських команд, окрім росіян. Це має добавити блиску цим змаганням. Ми робимо все можливе для того, щоб клубний чемпіонат світу серед пар стартував уже в цьому році. Є дуже багато організаційних питань, і деякі з них уже вирішені".












Категорія: Інше |
 
Переглядів: 816 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти