Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Февраль » 6 » Кінець сезону для Франца Цорна
11:40
Кінець сезону для Франца Цорна
   Перелом кісті тазу, якого австрійський гонщик Франц Цорн зазнав на першому етапі особистого чемпіонату світу з мотогонок на льоду в Красногорську, змусив його завершити цей сезон.


   Уже в першій серії стартів австрієць не впорався з керуванням на виході з віражу. Франц Цорн:

 - "Це був незвичайний випадок. Я уже був на 100% впенений, що віраж позаду, і тут на тобі... Потрапив у єдину яму, яка невідомо звідки взялася, і все... Для мене це просто катастрофа. Через декілька секунд після падіння відчув сильний біль в області голови. Як з'ясувалось пізніше, я ще вдарився головою в рульову колонку..."

   Австрійця відразу транспортували до міської лікарні Красногорська, де і підтвердився страшний діагноз. Команда Цорна не гаючи часу організувала переліт гонщика на батьківщину в Зальцбург, де він буде проходити реабілітаційний період. За висновками австрійських медиків, операція дуже небезпечна, однак без неї обійтись практично не реально:

 - "Лікування без операції займе близько дванадцяти місяців, та й то, щоб тільки зажили рани. Операція просто необхідна. В даний момент я не можу ні сидіти, ні лежати. Після розмови з медиками я зрозумів - сезон для мене завершений", - сказав Цорн.

   43-річний гонщик навіть подумує про завершення кар'єри:

 - "В мене є спонсори, з якими я зв'язаний контрактними зобов'язаннями. Однак, всі вони люди і розуміють, що перерва в дванадцять місяців неминуча. Окрім цього, якщо все складеться добре, необхідно буде практично "з нуля" готуватись до сезону 2014/2015 років. Виходячи з цього починаю замислюватись, чи варто продовжувати свою кар'єру..."







  
Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 543 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти