Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Март » 11 » Холдер, Сайфутдінов, Голлоб - їх поєднає Торунь!
23:35
Холдер, Сайфутдінов, Голлоб - їх поєднає Торунь!
   Ці гонщики довго змусили себе чекати. Минулий сезон виявився надто травматичним, який вивів "з ладу" фаворитів задовго до свого завершення. Та вони повертаються у повній бойовій готовності, щоб знову радувати вболівальників красивою, спортивною (сподіваємось на це!) боротьбою. Кріс Холдер, Еміль Сайфутдінов і Томаш Голлоб вже 28 березня почнуть новий сезон, під час першого етапу Speedway Best Pairs Cup.

   Що цікаво - усю трійку поєднує одне - вони цього року вперше виступатимуть за один клуб!

   Хронологія "травматизму" в 2013 році:

 - В липні в Ковентрі в матчі англійської ліги - ліве стегно, плече і права п'ятка Холдера; 
 - в останні вихідні серпня в Торуні в півфіналі Екстраліги - права рука Сайфутдінова;
 - в середині вересня в Стокгольмі на етапі Гран-Прі - зламаний сьомий хребець і струс мозку у Голлоба.

   Голлоб повертається в Торунь, де він відчуває себе відмінно. Свідчать про це його результати - 2,55 очка в середньому у кожному заїзді. "Худий" - єдиний учасник цьогорічного Speedway Best Pairs Cup, який свого часу стартував у чемпіонаті світу серед пар - у 1993 році в команді разом з Петром Свістом і Петром Бароном він зайняв п'яте місце, здобувши 15 пунктів для збірної Польщі. 


   Для Кріса Холдера доріжка "МотоАрени" також є, як друга "домівка". Саме тут його талант по-справжньому розкрився. Саме вона змусила австралійця повірити у свої сили. Результат, як кажуть, "на лице" - титул чемпіона світу 2012 року!


 - "Я відчуваю себе прекрасно! Добре повернутися в Торунь, на свій домашній овал і мати можливість представити себе тисячам відданих шанувальників. Це дійсно супер-почуття!" 

   Еміля Сайфутдінова в Торуні очікуватиме випробування на стійкість. Усі пам'ятаємо, як завершився для нього минулорічний сезон - вихід з віража, розгін, "нахабний Медзяк"
, травма... І все це відбулось саме на "МотоАрені". Ще тоді ніхто і припустити не міг, що в наступному році цей злощасний трек стане для росіянина рідним... Звичайно, нелегко виходити на доріжку з такими спогадами, які, хочеш чи не хочеш, але так швидко не проходять, оскільки через цю травму Еміль втратив, можливо, найбільший шанс у своїй кар'єрі виграти звання чемпіона світу.
 
 - "Все добре. Рука не болить, відчуваю себе дуже впевнено на мотоциклі. Я дуже радий, що зможу разом зі своїми партнерами знову поборотися за перемогу Росії у цьому престижному турнірі, яким безперечно є Speedway Best Pairs Cup".

Ми в VK : vk.com / speedway_rivne_at_ua   



Категорія: Інше |
 
Переглядів: 744 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти