Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Январь » 31 » Холдер і Ворд: завжди разом!
01:09
Холдер і Ворд: завжди разом!
   Дружбі цих двох молодих талантів з Австралії може позаздрити будь-хто. Незважаючи на те, що вони є суперниками на доріжці, поборотись за нагороди Гран-Прі вони все одно будуть...підтримуючи один одного!


   В планах австралійців - створення єдиної команди під час виступів у Гран-Прі. Вже навіть назву придумали - FORKrent Team. Обидва гонщики виступатимуть в одинакових комбінезонах чорно-біло-золотистого кольору. Це означає, що під час етапів світової серії вони займатимуть один бокс на двох і будуть мати спільних механіків. Тобто розподіл на "перший-другий" номер в команді проходитиме безпосередньо на доріжці, при чому в чесній, спортивній боротьбі!

   Такий "союз" гонщиків - не новина в Гран-Прі. Свого часу, в 90-х роках, подібне практикували американці Грег Хенкок і Біллі Хемілл. Окрім них пробували працювати на Гран-Прі разом Джейсон Крамп і Кшиштоф Цегельські, Себастіан Уламек і Тоні Рікардссон.

   Що стосується Холдера і Ворда, то в цьому сезоні, окрім виступів у одній команді в Гран-Прі, вони також разом захищатимуть кольори торунського "Унібаксу" в польській Екстралізі і команди "Піратерна" в шведській Елітсерії.








 
Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 626 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти