Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2016 » Апрель » 20 » Карпов втратив свій козир?
12:38
Карпов втратив свій козир?

  Три пункти та бонус - це результат, який Андрій Карпов здобув у неділю. Новий спортсмен у лавах  Фалубазу Зелена Гура зізнається, що не почувався сильним на старті, а це мав бути його козир на Мотоарені.

 

     Стрибок з польської ліги спідвею в Екстралігу ніколи не є легким - переконався у цьому і українець Андрій Карпов, який дебютував за Фалубаз. Червоноградець здобув три пункти і бонус у чотирьох стартах. Це не найгірший результат, але тренер Марек Цешляк сподівався на трохи кращий. Після гонки Карпов признав, що йому забракло його козиря. 

   - Не було так погано, але і не зміг вигравати старти. То, мав би бути мій козир, але цього не сталося. Боровся та старався, але нічого з того не виходило. Їдемо далі, це - Екстраліга і я  тільки пробую це все. - розповів Андрій Карпов.

     У спарингах Андрій показав себе з кращого боку, особливо коли стартував з внутрішніх доріжок. У Торуні, цей успіх не підтвердився, і Карпов не зміг пояснити причини цієї ситуації.

     - Дійсно, не знаю, просто чогось бракувало. Ми з механіком шукали причину, зробили висновки, і думаю що на наступний раз буде краще. - розповів спортсмен Фалубазу.

     У недільній гонці Пьотр Протасєвіч підкреслив, що трек відрізняється від того, що був минулого сезону, але Андрій Карпов, не їздив тоді в Екстралізі.

    - Не те щоб трек мене здивував, просто важко мені було випередити суперників на дистанції. Ми змагалися з сильною командою і всім бракувало добрих стартів. Якби були старти, то було би набагато краще. - розповідає Карпов.

 

Джерело: sportowefakty.wp.pl

Переклад: Юрій Мушинський

Категорія: Екстраліга |
 
Переглядів: 702 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти