Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Июль » 5 » Карпов серед претендентів на "міні Гран-Прі"
22:17
Карпов серед претендентів на "міні Гран-Прі"

   Завтра, шостого липня, в Жарновіце (Словакія) визначаться дев'ять фіналістів особистого чемпіонату Європи-2013. І якщо в попередні роки цей турнір не користувався попитом серед гонщиків рівня навіть першої польської ліги, і, тим більше, Екстраліги, то тепер ставлення їхнє до європейської першості змінилося. І тому є одна, але досить важлива причина.

 
   Якщо раніше фінал особистого чемпіонату Європи складався з однієї гонки, а участь у ній приймали дев'ять - одинадцять гонщиків першої ліги і три - чотири з другої, то уже другий рік поспіль звання кращого гонщика виборюватимуть у чотирьох гонках набагато сильніші спортсмени. Минулого року був проведений експериментальний "міні" Гран-Прі, який прийшовся до душі більшості вболівальників. Тому організатори першості вирішили піти ще далі, і надали відразу чотири "дикі картки" на усю фінальну серію цього сезону. Віддали не кому-небудь, а найталановитішим гонщикам світу сучасності - Емілю Сайфутдінову і Таю Воффіндену, а також наддосвідченим Томашу Голлобу і Андреасу Йонссону. Звичайно, "лізти зі шкіри" ця четвірка не буде, оскільки вони вирішують між собою більш важливіші питання в "світовому" Гран-Прі, але вже сам факт можливого старту поруч з такими "монстрами" у чотирьох гонках - неабиякий "допінг" перед Челленджем у Жарновіце. Боротьба за "дев'ятку" буде точитися досить серйозна, тому так званих "прохідних" заїздів не передбачається. Приємно, що серед претендентів не лише на вихід до фіналів, а й на призове місце у завтрашній гонці багато спеціалістів називають бронзового призера особистого чемпіонату Європи минулого року червоноградця Андрія Карпова. Він зараз перебуває у відмінній формі, даючи зрозуміти, що рішуче налаштований боротися за медаль і цього року навіть з гонщиками, які "по ділу" займають перші дві сходинки генеральної класифікації світової серії Гран-Прі. Тож бажаємо Андрію завтра успішного виступу. Подіуми в Гданську, Тольятті, Горічані і Жешуві уже чекають на нього!
 
   Стартовий лист:
 
  1. Роберт Мішковяк (Польша)
  2. Себастіан Уламек (Польша)
  3. Гжегош Зенгота(Польша)
  4. Кенні Ларсен (Данія)
  5. Мартін Вацулік (Словакія)
  6. Максим Богданов (Латвія)
  7. Роман Поважний (Росія)
  8. Андрій Карпов (Україна)
  9. Зденек Сімота (Чехія)
10. Леон Мадсен (Данія)
11. Григорій Лагута (Росія)
12. Кястас Пуоджукс (Латвія)
13. Юріца Павліч (Хорватія)
14. Ханс Андерсен (Данія)
15. Тобіас Буш (Німеччина)
16. Петер Карлссон (Швеція)
 
   Резерв:
 
17. Мацей Яновські (Польша)
18. 
 
   Початок гонки - 16:00
 
   Суддя - Олександр Лятосинський (Україна) 
 
   Ось моє особисте бачення "дев'ятки" завтрашньої гонки: Уламек, Валасек, Ларсен, Вацулік, Карпов, Мадсен, Лагута, Пуоджукс, Андерсен.
 
 
   Календар особистого чемпіонату Європи:
 
 6 липня - Челлендж (Словакія)
27 липня - фінал №1 - Гданськ (Польша)
10 серпня - фінал №2 - Тольятті (Росія)
14 вересня - фінал №3 - Горічан (Хорватія)
29 вересня - фінал №4 - Жешув (Польша) 
 
 
 
 О.Кульбаченко
 
 
Категорія: SEC |
 
Переглядів: 961 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 3
Написал Zhuk, 06.07.2013 Спам

совершенно верно, Олежка пропустил Ники, чья физиономия так откровенно "торчит" в рекламном ролике SEC...

Написал mithun, 06.07.2013 Спам

Вобще насколько я знаю,дикие карты были изначально:Эмиль,Ники,Андреас и Томека,а Тай получил ее буквально на днях.Теперь их пять.
.

Написал Zhuk, 06.07.2013 Спам

Завтрашний "Челленж" в Жарновицах будет очень зрелищным и интригующим. Мне трудно что - либо говорить о тамошней дорожке, хотя гулял по ней много раз и разглядывал в офисе портреты многих гонщиков, в том числе и наших. Конечно, буду, как все переживать и болеть за нашего Андрюху, хотя, на душе очень мирно, без тревоги. Сегодня он не только пребывает на пике формы, что очень стратегически грамотно со стороны его и Андрея Парицкого, но и профессионально, материально и технически никак не уступает кому - либо из "топеров" всей "тусовки" Челленжа. Думаю, что и в плане культуры и воспитания Андрей также находится на должном уровне с европейцами, и уже давно. Всё это уже не первый год приносит ему хороший результат в этом турнире. Надеюсь, что так будет и в этот раз. А это нужно Андрею, т.к. он должен готовиться в Экстралигу, учитывая, что там сегодня такой набор "чайников", что волос дыбом встаёт. Любой болельщик, не задумываясь,  может назвать "навскидку" таковых штук 30 - 40. Соперниками его я бы назвал Мадсена, Вацулика, Лагуту и Андерсена. Это при условии отсутствия "форс мажора", которого, будем надеяться, "не дождёмся"!  Удачи и только!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти