Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2017 » Апрель » 1 » Карпов чи Торсселл? Роздуми Марка Чешляка
12:20
Карпов чи Торсселл? Роздуми Марка Чешляка

 Перед Мареком Чешляком, може бути важкий вибір. Легіонери, які боряться за місце у складі Андрій Карпов та Якоб Торсселл, перед сезоном показують себе з доброї сторони.

 

       Наступною перевіркою для  спортсменів Фалубазу, була у п`ятницю на меморіалі "Лицарі Спідвею" в Зеленій Гурі. Спортсмени місцевого клубу виграли цей турнір. В якому перемогу здобув Патрик Дудек, перемігши Ярослава Хампеля та Андрія Карпова. - Звісно ж, що практика та місця є важливими, але на треці видно, що мої спортсмени почуваються добре на власному об`єкті. Було трохи боротьби, де кому потрібно було постаратися, але кінцевим результатом я задоволений - розповів тренер Марек Чешляк.

       Тренера "зеленки" найбільше тішить форма Ярослава Хампеля, який у спарингах показав досить високу форму. - Для мене цілий час цвяхом є Ярек. Якщо Хампель буде їхати добре, тоді будемо мати цілу, сильну п`ятірку. Бачу, що Карпов взявся за роботу, а Торсселл також не відстає. Юніори також показують себе не з гіршої сторони. Маємо гарну команду - оцінив тренер.

       Згадувані через Марка Чешляка - Андрій Карпов та Якоб Торсселл боряться за п`яте місце у складі Фалубазу. Тренер уважно приглядається до цих двох спортсменів. - З цієї двійки у складі буде лише один, але на сьогоднішній день, це буде Карпов, бо він має досвід у виступах Екстраліги, але на певно Торсселл також отримає свій шанс, бо він на це заслуговує - прокоментував Марек Чешляк.

 

Джерело: sportowefakty.wp.pl

Переклад: Юрій "YuriyMushyn" Мушинський

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 727 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти