Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Октябрь » 7 » ЙОНССОН vs ХАМПЕЛЬ. ФОТО З ТРЕНУВАННЯ !
12:42
ЙОНССОН vs ХАМПЕЛЬ. ФОТО З ТРЕНУВАННЯ !
  
 
 В найближчу суботу на стадіоні імені Едварда Янцажа в Гожуві відбудеться останній в цьому сезоні етап світової серії Гран-Прі.
 
 
 
 
   Ім'я нового чемпіона світу стало офіційно відомо ще минулого етапу (насправді, його знали набагато раніше). Тож у заключній гонці сезону основною буде боротьба за другу позицію у генеральній класифікації між Ярославом Хампелем та Андреасом Йонссоном. Перевага шведа над поляком в генеральній класифікації лише в один пункт фаворитом пари робить, все-таки, господаря завтрашньої гонки. Трибуни поженуть "Ярека" уперед, щоб той вдруге поспіль став віце-чемпіоном світу. Як не як, а це уже не випадковість, а стабільність, якої так бракує більшості спортсменам не лише в спідвеї. А стабільність, як відомо - ознака класу!

   Швед Андреас Йонссон став найяскравішим відкриттям сезону Гран-Прі-2011. При чому, після перших етапів мало хто міг зпрогнозувати те, що "Ей Джею" буде не просто боротись за місце "поблизу подіума", а ще й буде реальним претендентом на титул віце-чемпіона світу-2011 року! Завдяки відмінній формі в другій половині сезону, Андреас виграв декілька етапів, що відразу "закинуло" його в трійку лідерів. Та чомусь не віриться, що на польській землі Йонссон зможе на рівних конкурувати з поляками, адже всім відомо, як уміють підганяти своїх гонщиків у Польщі вболівальники.

   Та одним із головних фаворитів гонки без перебільшення є "Томек" Голлоб. Незважаючи на те, в якій формі перебуває Томаш, у Гожуві він практично завжди на троні. Він як ніхто інший з суперників знає всі "приколи" гожувської доріжки. Та й з турнірної точки зору для Голлоба цей етап дуже важливий. Його перевага над Крісом Холдером, який замикає першу вісімку в "генералці", складає лише три пункти. Всім відома "любов" поляка до молодих спортсменів типу Кріса Холдера чи Еміля Сайфутдінова, які уже неодноразово в цьому сезоні давали Голлобу "натяк на пенсію". Тож гожувська доріжка є найкращим місцем в даному випадку для польського спортсмена, щоб довести усім скептикам, що списувати з рахунків Томаша Голлоба ще зарано!

   Чималі надії у Гожуві покладаються і на "невдаху" Гран-Прі-2011 Нікі Педерсена. Цей сезон датчанин відверто провалив, що підтверджує його позиція в генеральній класифікації. Враховуючи, що Нікі, як і Голлоб, користується чималою популярністю у світі загалом, а у Гожуві є одним із кумирів, підтримка трибун йому гарантована. Та чи зможе він скористатись цією перевагою і довести BSI, що провальний сезон - 2011 є випадковістю?

   Після десяти етапів уже визначилась перша вісімка, яка гарантовано отримує право на виступ у наступному сезоні світової серії (хтось вірить в те, що Фредрік Ліндгрен відіграє десять очок у Холдера за один етап?). А з врахуванням перемоги Ліндбака у Гран-Прі Челлендж-2011, таких спортсменів уже дев'ять. Плюс з того ж таки Челленджа "кваліфікувались" Б'ярне Педерсен і Пьотр Протасевич. Це означає, що BSI залишилось відібрати лише чотирьох спортсменів на наступний сезон.

   Скоріше за все, одним з тих "щасливчиків" буде новоспечений чемпіон Європи "Гріша" Лагута, а ось серед тих, хто може скласти йому компанію в Гран-Прі-2012, реальними кандидатами є Нікі Педерсен (особисто я не сумніваюсь, що дадуть датчанину шанс реабілітуватись за провальний сезон Гран-Прі-2011), Фредрік Ліндгрен, Кріс Харріс і Дарсі Уард. Саме останній і виступить вдруге в сезоні по "дикій карті". Перший "екзамен" юний зірковий австралієць здав на "відмінно", відразу "заїхавши" на подіум. Чи повторить свій успіх дворазовий чемпіон світу серед юніорів у Гожуві?

   Генеральна класифікація перед Гран-Прі Польші:

  1. Greg Hancock (USA) - 154

  2. Andreas Jonsson (Szwecja) - 118

  3. Jarosław Hampel (Polska) - 117

  4. Jason Crump (Australia) - 104

  5. Tomasz Gollob (Polska) - 98

  6. Emil Sajfutdinow (Rosja) - 98

  7. Kenneth Bjerre (Dania) - 97

  8. Chris Holder (Australia) - 95

  9. Fredrik Lindgren (Szwecja) - 85

10. Nicki Pedersen (Dania) - 79

11. Antonio Lindbaeck (Szwecja) - 69

12. Chris Harris (Wielka Brytania) - 67

13. Rune Holta (Polska) - 53

14. Janusz Kołodziej (Polska) - 45

15. Artiom Łaguta (Rosja) - 25

16. Magnus Zetterstroem (Szwecja) - 19

17. Thomas H. Jonasson (Szwecja) - 17

18. Darcy Ward (Australia) - 15

19. Matej Zagar (Słowenia) - 14

20. Scott Nicholls (Wielka Brytania) - 5

21. Damian Baliński (Polska) - 4

22. Matej Kus (Czechy) - 3

23. Bjarne Pedersen (Dania) - 3

24. Mikkel B. Jensen (Dania) - 2
 
Фото з тренування:
 
 
 
Супер-арена у Гожуві стане місцем заключного етапу Гран-Прі-2011
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 827 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти