Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Ноябрь » 20 » ЙОНАС КІЛЬМАКОРПІ ЗАВЕРШИВ КАР'ЄРУ "ДОВГОТРЕКОВИКА"!
06:24
ЙОНАС КІЛЬМАКОРПІ ЗАВЕРШИВ КАР'ЄРУ "ДОВГОТРЕКОВИКА"!

   Фінський гонщик Йонас Кільмакорпі вирішив більше уваги приділити класичному спідвею. Заради цього він "зав'язав" з дисципліною, у якій саме йому належить рекорд за кількістю здобутих титулів чемпіона світу поспіль. Їх у нього - чотири (2010-2013). 

 

   Своє рішення фін обгрунтував тим, що після вдалого сезону 2015 року знову повірив у свої сили в класичному спідвеї, і прагне ще й тут здобути якісь вагомі перемоги. Йонас Кільмакорпі:

 

 - "Хочу подякувати всім своїм фанатам, спонсорам і тим, хто став хоча б невеликою частинкою у моїх перемогах на довгому треці. Настав час для нових здобутків!"

 

   Йонас провів відмінний сезон у складі даугавпільського "Локомотива", разом з яким став переможцем Польської Ліги Спідвею. Окрім цього, за середньозаїздним показником рівних у Кільмакорпі (2,367 очка) в лізі не було. Не дивно, що фінський гонщик, який цього року виступав по шведській ліцензії, вирішив не змінювати "прописку", незважаючи на те, що "Локо" не допустили до виступів у Екстралізі. Кільмакорпі:

 

 - "Не бачу причин, щоб щось змінювати. В Даугавпілсі мене все влаштовує - тут віддані фанати, які завжди підтримують нас, керівництво клубу постійно намагається зробити все для комфорту гонщиків. Те, що нам не дали шансу проявити себе в Екстрі... Нехай це залишиться на совісті тих людей, які керувались географічним, якщо його так можна назвати, принципом, а також власними якимось міркуваннями. В Польській Лізі Спідвею виступає чимало сильних гонщиків, з якими завжди цікаво боротись. Думаю, в свої 35 років ще можу здобути якісь і особисті перемоги в класичному спідвеї!".

 

Ми в facebook - facebook.com/speedway.rivne.at.ua

Ми в vkontakte - vk.com/speedway_rivne_at_ua

 

О.Кульбаченко

 

  

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 649 | Додав: jktu86 | Теги: Локомотив Даугавпілс, Йонас Кільмакорпі, чемпіонат світу на довгому треці | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти