Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Май » 15 » Ян Конікевич: "Провели успішний турнір, хоча й були труднощі"
10:12
Ян Конікевич: "Провели успішний турнір, хоча й були труднощі"

   Організатори Speedway Best Pairs Cup, польська фірма One Sport на чолі з Яном Конікевичем підбила підсумки цьогорічного циклу найкращих пар світового спідвею.

 

   Ян Конікевич: "Цьогорічні змагання Speedway Best Pairs Cup можемо визнати, як успішний цикл. Хоча і не обійшлося без проблем. Мали багато клопотів з погодніми умовами в Гюстрові і Есбьєрзі. Пару днів перед цими змаганнями стояла відмінна погода, а коли приходив час гонки, падав дощ. Дуже задоволені, що незважаючи на це, нам вдалось в обидвох випадках приготувати доріжку до належного стану і провести ці гонки безпечно. Другою проблемою стала накладка в календарі з британськими лігами. Так, Джейсон Дойл провів хорошу гонку в Торуні, після чого через контракти в Британії змушений був пропустити дві наступні етапи. Будемо працювати в цьому напрямку і щось думати".

 

   Цього року відбулась значна подія в SBPC - вперше згоду на старти в циклі дала Великобританія. Ян Конікевич сподівається, що в майбутньому вони зможуть стати постійними учасниками циклу:

 

 - "Будемо розмовляти з представниками британців на рахунок участі в наступному сезоні. Ми тепер знаємо, що робити це потрібно завчасно, щоб уникнути проблем з добиранням гонщиків. З цією проблемою ми зіткнулись в Есбьєрзі. Думаю. ми зможемо домовитися. Будемо робити для цього все можливе".

 

   Ян Конікевич також не бачить причин змінювати регламент турніру: 

 

 - "Цьогорічна формула нарахування очок здала екзамен. Вона повністю виправдала себе. Поки-що не варто говорити про надання циклу звання "Чемпіонату". Хоча факт участі в наших змаганнях справді найсильніших пар світового спідвею є незмінним. Думаю, уже незабаром цей турнір стане офіційним".

 

   

   Підсумки Speedway Best Pairs Cup 2015ТУТ

   Статистика SBPC 2015

 

przegladsportowy.pl

О.Кульбаченко

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Особисті змаганя та турніри |
 
Переглядів: 476 | Додав: jktu86 | Теги: Спідвей, Speedway Best Pairs Cup, Гюстров, Есбьєрг, Торунь, Ян Конікевич | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти