Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Апрель » 3 » Ян Конікевич: "Помітно результат нашої праці"
16:37
Ян Конікевич: "Помітно результат нашої праці"

   Представники фірми One Sport не приховують свого задоволення від організації і проведення першого етапу Speedway Best Pairs Cup-2015 в Торуні. Як зазначив Ян Конікевич, кількість вболівальників на трибунах "МотоАрени" 28 березня стала рекордною в цій порі року.

 

   Ян Конікевич: "Дванадцять з половиною тисяч вболівальників на трибунах - це дуже вагомий показник. Особливо, враховуючи погоду, яка цього вечора була справді прохолодною. Радує присутність фанатів зі всієї Польші - на трибунах було дуже багато біло-червоних прапорів, а також декілька сотень вболівальників з-за кордону. Помітні ефекти нашої праці, а це завжди приносить задоволення".

 

   Другий етап цьогорічної серії відбудеться в Гюстрові 11 квітня. Минулого року One Sport уже провела один з фіналів SEC тут, а на трибунах був справжній аншлаг. В польській фірмі сподіваються. що і цього разу зацікавленість німецької публіки буде не меншою.

 

 - "Продаж квитків йде дуже добре. Можливо, дещо гірше, ніж це було минулого року, але не потрібно забувати, що тоді гонка відбувалась в літній період за прекрасної сонячної погоди. Ми переконані, що аншлаг буде і цього разу".

 

   Турнір Speedway Best Pairs Cup уже давно називають найкращим у світі. Бракує в ньому лише британців, які не прийняли запрошення на участь в змаганнях. Чи будуть організатори в наступному сезоні і надалі домовлятись з британською федерацією на участь її гонщиків в SBPC і кваліфікаціях SEC?

 

 - "Так, як і в попередні роки, будемо запрошувати гонщиків Великобританії до наших турнірів, і, так як і раніше, швидше за все, отримаємо відмову.Маю надію, що ситуація колись зміниться, світ рухається вперед. Наша роль в світовому спідвеї також повинна зміцнитись, і з часом це повинно вплинути на позицію британців щодо співпраці з нами".

 

espeedway.pl

О.Кульбаченко

 

Категорія: Інше |
 
Переглядів: 557 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти