Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Июль » 23 » ЯКА ДОЛЯ ЧЕКАЄ НА ЛОКТАЄВА В "ФАЛУБАЗІ" ?
14:54
ЯКА ДОЛЯ ЧЕКАЄ НА ЛОКТАЄВА В "ФАЛУБАЗІ" ?

   Саша Локтаєв продовжує заліковувати травму. Можливо, уже в найближчу неділю він зможе прийняти участь в черговому ліговому матчі. Однак з підписанням Дарсі Ворда постає логічне запитання: Яке майбутнє Локтаєва в "Фалубазі" і чи є воно взагалі?

 

   Менеджер "зеленки" Яцек Фратчак на сторінках клубного сайту falubaz.com розповів, коли можна сподіватись на повернення Саші.

 

 - "Тема Саші Локтаєва відкрита постійно останнім часом. Ми очікуємо, поки він повністю одужає. Він продовжує інтенсивний курс реабілітації, і, думаю в п'ятницю, ми зможемо побачити, як Саша почувається на мотоциклі і чи не болить його рука".

 

   Однак, навіть за умови повного одужання, тепер ніхто не може гарантувати йому мсіце в основі. І "винуватцем" цьому є далеко не підписаний нещодавно контракт з Дарсі Вордом, а травми, через які в клубі змушені були вдатись до таких мір. Тепер же, коли відновився Валасек і з'явився Ворд, залишилось лише одне місце, оскільки в кожному матчі за Ярека Хампеля буде застосовуватись "тактичний резерв". Саме на це місце і претендує Саша, проте конкурент у нього не з простих - швед Андреас Йонссон. І нехай він зараз далекий від оптимальної форми, та все ж і надалі перебуває в ТОП-10 серії Гран-Прі. Враховуючи, що в Польші далеко не завжди виступають ті, хто краще готовий на той чи інший поєдинок, а перевага надається "сталому учаснику циклу", можна припустити, що Локтаєву потрібно бути кращим мінімум на "дві голови" за шведа, щоб отримати своє місце в складі.

 

   І знову ж таки, якщо навіть припустити, що Саша цю конкуренцію виграє (а ми в цьому і не сумніваємось!), постає ще одне проблемне запитання - що буде, коли з'явиться на доріжці Патрик Дудек? Звісно, все залежить від того, в яких кондиціях він повернеться. Та чомусь мало віриться в те, що син головного тренера Славоміра Дудека буде "гріти лаву запасних". І не тому, що це "родинні зв'язки" - надто багато уже втрачено Патриком в такий важливий момент у його кар'єрі, щоб кінцівку сезону "пропіжонити". В такому випадку є два варіанти - в заявку на матч "вписується" Ярек і за нього використовується "тактичний резерв" (тоді за єдине вакантне місце буде боротьба між Сашею, Дудеком і Йонссоном), або два гонщики з цієї трійки потрапляють до заявки, в якій не буде Хампеля.

 

   В будь-якому випадку жоден з трійки Локтаєв - Йонссон - Дудек не матиме гарантованого місця в складі. тому викладатись потрібно буде їм на повну, щоб не залишитись "третій зайвим"...

 

О.Кульбаченко

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 705 | Додав: jktu86 | Теги: Олександр Локтаєв, Фалубаз Зелена Гура | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти