Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Июнь » 18 » ЯЦЕК ГАЄВСКІ: ВОРД – ЦЕ АЛЬТЕРНАТИВА ДЛЯ НАС
19:43
ЯЦЕК ГАЄВСКІ: ВОРД – ЦЕ АЛЬТЕРНАТИВА ДЛЯ НАС

Наближається час повернення на доріжку Дарсі Ворда. 28 червня завершиться строк дискваліфікації австралійця і талановитий гонщик зможе повернутись до змагань на світових треках. 

Проблеми Дарсі Ворда розпочались 17 серпня минулого року, коли перед одним з етапів циклу Гран-Прі у Даугавпілсі, в організмі спортсмена виявлено алкоголь. За кілька днів після цього, гонщик був відсторонений від стартів, а вже в лютому поточного року виявилось, що його розлука зі спідвеєм триватиме аж до 28 червня 2015 року. 
Деситямісячна дискваліфікація Ворда добігає кінця і вже за кілька днів австралієць повернеться до змагань. Кілька тижнів тому керівники КС Торунь похвалились підписанням попередньої угоди між клубом та гонщиком, але повноцінний контракт вони зможуть підписати у період часу між 15 та 31 липня цього року, коли, власне відкриється чергове трансферне вікно. На практиці це означає, що «Даркі» зможе виступити у п’яти матчах загального раунду Екстраліги та можливих матчах раунду плей-офф. 
Повернення до торунської команди в цілому не означає, що Ворд може бути певним місця у її складі. З огляду на добру форму трійки іноземців команди «Ангелів», все вказує на те, що гонщик, який повертається після перерви, змушений буде терпляче чекати на свій шанс. – До теми його повернення ми підходимо дуже спокійно. Подивимось, що принесе нам майбутнє. Він є дня нас певною альтернативою, хоча б з погляду на те, що відбувалось останніми тижнями у світовому спідвеї. Ми переживаємо, щоб нікого не спіткали травми, яких останнім часом було достатньо багато. Не бажаю нікому травм, особливо у своїй команді, але спідвей є травматичною дисципліною, тому добре, що матимемо якийсь запас в особі іноземця. – розповів Яцек Гаєвскі, менеджер торунян. 
Ще кілька тижнів тому у спідвейному середовищі ходили спекуляції на тему, що в разі, якщо Ворд вирішить залишитись в Торуні, то його повернення призведе до того, що хтось з його земляків піде у відставку і змушений буде погодитись з роллю запасного. Однак, сталось інакше і повернення Ворда зовсім не означає, що Джейсон Дойл та Кріс Холдер, які у цьому сезоні показують себе з доброго боку, втратять місце в команді. 
Перший з них має на разі високий, 10-й середньозаїздний бал серед усіх найуспішніших гонщиків Екстраліги, який становить - 2,054 пункти. Колишній чемпіон світу 2013 року у тому ж рейтингу також виглядає непогано, займаючи 15-ту позицію з середньозаїздним балом на рівні 2,00 пунктів. Тому, менеджера торунян чекає тяжкий вибір, проте з впевненістю можна сказати, що повернення Ворда підвищить рівень конкуренції в команді «Ангелів». – Дарсі з’явиться у нас на тренуваннях і тільки тоді побачимо у якій формі він перебуває. На разі важко хоч щось сказати. – закінчив Гаєвскі.

 

 

sportowefakty.pl

Переклад: Андрій Бабич

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 535 | Додав: orest | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти