Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Март » 18 » Яцек Гаєвські: "Аукціону за Ворда не буде".
20:43
Яцек Гаєвські: "Аукціону за Ворда не буде".

   «Сталь» Гожув зацікавлена придбанням Дарсі Ворда.Він не прикутий до Торуні. Знає про нашу пропозицію. Аукціону точно не буде, – стверджує менеджер КС Торунь Яцек Гаєвські.

   Про зацікавленість австралійцем з боку гожувської «Сталі» в ЗМІ вже повідомлялось раніше. Торуняни до цієї теми підходять з великим спокоєм. – Ми підтримуємо з Дарсі контакт. Постійно розмовляємо, він знає, якою є наша фінансова пропозиція і якою вона буде, в той час, коли він зможе стартувати. З рештою, він вільна людина, а статус вільного спортсмена отримає з 28 червня цього року. Ні я, ні президент клубу Термінські не заборонимо йому перехід до іншого клубу, якщо він отримає кращу пропозицію. Дарсі не прикутий до Торуні і може зробити різний вибір, – розповів в розмові з порталом SportoweFakty.pl Яцек Гаєвські.
   Торуняни досі не підписали контракту з Вордом. Як переконує менеджер клубу, виходили при цьому з позиції, що такий вчинок не мав би сенсу. – Або довіряємо один одному, або ж ні. Якщо ми домовились виключно на словах, то це має таке ж значення, як щось, що записано на папері. Завжди вважав так і не збираюсь змінювати свою позицію. Знаю, що новий власник клубу притримується такої ж думки. Слово дорожче за гроші. Якщо Дарсі погодиться на нашу пропозицію, то звичайно ж з’явиться в Торуні. Проте, нічого не робитимемо насильно. На разі, в Торуні не має жодної паніки, що Ворда може у нас не бути. Напевно все вирішиться найближчим часом. Або ми хочемо робити щось разом, або ні. У разі надходження кращої пропозиції від іншого клубу, спортсмен вправі вибрати її, – підкреслив Гаєвські. 
   КС Торунь вже під час минувшого трансферного вікна довів, що не збирається переплачувати. Так було у справі Еміля Сайфутдінова, який, з рештою, перейшов у Лєшно, звідки отримав вигіднішу пропозицію. Подібними принципами клуб керуватиметься і під час переговорів з Дарсі Вордом.Ми не торгувались за Еміля і не боролись за нього за будь-яку ціну. З Вордом буде так само і в цьому я можу запевнити вже зараз. Аукціону не буде, бо це найбільша з дурниць у польському спідвеї. Постійні переплати призвели саме до такого, а не іншого стану справ у окремих спідвейних містах. Люди постійно торгувались, а час від часу висловлювали певні декларації та обіцянки припинити це. Однак, я часто зауважував, що ті, хто найбільше «плакали», що за дорого, потім самі розпочинали гонку озброєнь і накручували цю спіраль. Вартість слова в спідвейному середовищі все більше девальвується. Я, зокрема, погоджуюсь з філософією президента клубу Термінські. Не будемо нічого робити в Торуні насильно. Вболівальники та спонсори часто мають інші очікування від нас, але на кінець повинна бути дотримана фінансова сторона бізнесу. Це найважливіше. Прошу звернути увагу, якою була доля клубів з великою історією та здобутками? Вони просто зникають зі спідвейної мапи і саме це найбільша проблема, – пояснив Гаєвські. 
   Свою пропозицію торуняни надали Ворду вже якийсь час тому. Проте, до цього часу не отримували від нього ніякої відповіді. – Не знаю, чи прийме Дарсі наші умови, чи ні. Я розумію, що упродовж останнього часу у нього в голові було багато інших справ. Я ще не чув від нього, чи відповідають йому умови, чи ні. Ми розмовляли на цю тему в листопаді минулого року. Він дізнався нашу пропозицію та отримав її. Не тільки в словесній формі. Він знає чого від нас сподіватись, – закінчив Гаєвські. 

 

sportowefakty.pl
Переклад: Андрій Бабич

 

Категорія: Інше |
 
Переглядів: 509 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти