Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Октябрь » 10 » ІРЕНЕУШ ЗМОРА vs МАРЕК ЦЕШЛАК, "СТАЛЬ" ГОЖУВ vs "ТАУРОН" ТАРНУВ
17:44
ІРЕНЕУШ ЗМОРА vs МАРЕК ЦЕШЛАК, "СТАЛЬ" ГОЖУВ vs "ТАУРОН" ТАРНУВ
   Як і очікувалось, після вчорашнього першого фінального матчу польської Екстраліги пристрасті починають спалахувати. Причиною цього стало друге коло п'ятнадцятого заїзду, в якому Нільс Крістіан Іверсен, перебуваючи на другій позиції, виїхав двома колесами мотоцикла за білу лінію, що автоматично означає виключення спортсмена з заїзду. Однак Войцех Гродскі вирішив не змінювати результат матчу.
 
 
   Саме це фото облетіло практично всі спідвейні інтернет-портали світу. І нічого дивного немає в тому, що думки представників команд розійшлися. Кожен відстоює свою правду.
 
 
   Іренеуш Змора (президент "Сталь" Гожув): "Час покаже, як розгортатимуться події надалі. В даний момент це лише факти, представлені представниками масс-медіа. Нікого не хочу звинувачувати чи образити, але зараз в фотошопі можна зробити й не таке! Будемо очікувати на рішення колегії Екстраліги. На мою думку, результат змінювати не повинні. Це як в футболі, де арбітри неодноразово припускаються помилок, які суттєво впливають на підсумок матчу, однак він залишається незмінним".
 
 
   Зрозуміло, що позиції гостей діаметрально протилежна.
 
 
   Марек Цешлак (тренер "Таурон" Тарнув): "Ми будемо оскаржувати підсумок матчу. У нас є багато доказів того, що Іверсен виїхав за білу лінію, головний з яких - запис камери, де чітко це помітно. Ми не маємо жодних претензій до пана Гродскі, оскільки боротьба була запеклою, і він просто міг в цю секунду спостерігати за іншим гонщиком. Арбітр затвердив результат матчу, але ми його оскаржуватимемо, оскільки маємо суттєві докази. Тим більше, що це фінал і на кону стоїть велика ставка".
 
 
   Свою точку зору висловив і Войцех Гродскі:
 
 
  - "Відразу після матчу я декілька разів разом з членами журі і менеджером команди з Тарнува передивилися повтори з різних камер цього епізоду. Жоден з присутніх не висловив стопроцентної впевненості у тому, що Іверсен виїхав за межі доріжки двома колесами. То ж після цих переглядів я і прийняв рішення, щоб результат залишився незмінним. Я не бачу причин для того, аби виключити Іверсена з заїзду".
 
 
   Залишається очікувати на вердикт керівників Екстраліги. Часу до матчу-відповіді в Тарнуві залишилось дуже мало, тому якщо будуть якісь зміни, вони відбудуться найближчим часом. А поки-що, попереду "Сталь" Гожув - 47:42.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Категорія: Екстраліга |
 
Переглядів: 837 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти