Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Октябрь » 5 » Інтерв`ю з Джейсоном Крампом
14:08
Інтерв`ю з Джейсоном Крампом
Джейсон Крамп минулої неділі гостював у Кракові, де вшанував своєю присутністю Турнір за Кубок президента міста. Перед змаганнями в розмові з інтернет-порталом SportoweFakty.pl австралієць розповів про свої досягнення та пристрасті, і не лише спідвейні.

Пшемислав Мазур
: Кшиштоф Цегельскі вмовив тебе стартувати в Кракові 3 жовтня (результат турніру). До цього твоє прізвище знаходилося в стартовому листі Золотого Шолому в Пардубіце, який відбувся також в неділю. Чи був важким вибір місця виступу?

Джейсон Крамп:
Ні, стартував в Пардубіце багато разів, а виступ в Кракові- це новий досвід. Це не було тренуванням перед Гран-Прі в Бидгощі. Приїхав тому, що мене попросив Кшиштоф. Ми знайомі стільки років, а до того ж ніколи не їздив на цій доріжці.

Минулого року в Бидгощі ти святкував здобуття звання чемпіона світу. Цього року така подія чекає на Томаша Голлоба, а ти будеш боротися за срібну медаль з Яреком Хампелем.

- Мав можливість бути на вершині в Бидгощі минулого року, цього року Томаш відчує свої щасливі миті. Для мене не має великого значення, здобуду срібло, чи бронзу. Якщо хочеш завоювати звання чемпіона, а це не вдається, то не так вже істотно, чи займеш ти друге, чи третє місце на подіумі. «Джек» (механік Крампа) бажає більше бронзу, ніж срібло, тому може краще буде бронза(сміх).

Ти не отримав чергового титулу, але здобудеш медаль в Гран-Прі десятий раз поспіль. Це безпрецедентний випадок в історії спідвея.

- В Гран-Прі так. Ове Фундін був першим, хто здобув десять медалей поспіль, але в ГП, насправді, лише я досяг такого результату і дуже пишаюся цим. Хочу завоювати одинадцяту медаль.

Я підозрюю, що щорічне налаштування на чемпіонський титул робить тебе…

- Змученим.

Це також, звичайно, але я мав на увазі те, що завдяки високим амбіціям, навіть якщо ти не найкращий, всеодно здобуваєш медаль в ГП. Хочу запитати тебе про значення віку в спідвеї. Томаш Голлоб, маючи 39 років, стає чемпіоном світу вперше за свою кар`єру. Його ровесник, і твій товариш, Лі Адамс в той же час завершує виступи.

- Кожен є окремою особистістю, робить різні речі в даному віці і має оцінювати, як себе відчуває. Хтось може їздити до сорока, а хтось інший- навіть здобувати чемпіонство в такому віці. У відповідний момент, аби лише не раніше, маєш вирішувати, що робити далі.

А що буде з тобою у віці 39 років?

- Мені ще немає 39 років!

Я знаю, знаю. Маєш 35 років, а в 2014 тобі буде 39. Може будеш тоді п`ятиразовим чемпіоном світу?

- А може буду грітися на сонці в Австралії.

Як Лі Адамс наступного року. Зараз питання про твою дружбу з Марком Уеббером. Ти такий самий фанат Формули 1, як він спідвея?
 
- Так, я люблю Формулу 1. Завжди любив гонки, не лише спідвей, але й інші змагання і автоспорт. Така дружба дає багато, є можливість почути дуже цікаві розповіді про автомобілі. Я дуже щасливий, що маю такого друга на протязі багатьох років. Марк є чудовим, чесним гостем. Така дружба- це щось надзвичайне.

Вважаєш, що Марк досягне твого рівня і стане чемпіоном світу?

- Надіюся, що так і буде. Хочу поїхати до Абу Дабі і побачити, як Марк стане чемпіоном світу.

У вівторок і в середу відбудуться фінальні матчі Елітсерії. Твоя команда, "Еліт" Ветланда, цього року дуже сильна. Виграєте шведську лігу?

-Важко сказати, чи переможемо. Маємо такий намір. Будемо намагатися, а якщо пощастить, вдома можемо святкувати титул.

У Ветланді ви є гармонійним колективом. Бачив під час трансляції, як після падіння Томаса Йонассона ти чистив його окуляри.

- Йому була потрібна допомога, в таких випадках мусиш діяти командно.

Ти дуже товариський на доріжці та поза нею, як справжній капітан?


- Часом так.

Мені здається, що доволі часто.


- Дякую.


 
Переглядів: 787 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 1
Написал Respyblika, 06.10.2010 Спам

Бузесловно, гонщик № 1 в Мире на даный момент!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти