Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2017 » Август » 6 » Інтерв`ю з Андрієм Карповим
12:00
Інтерв`ю з Андрієм Карповим

 Рік тому Марек Чешляк хвалив Андрія Карпова та тішився коли українця називали його спортсменом. А в цьому році українець втратив місце у складі, а журналісти пишуть, що йому спідвей вже набрид та порівнюють його з росіянином Артемом Водяковим.

 

          Не хочеться вам більше тренуватися?

     Андрій Карпов є спортсменом клубу Фалубаз Зелена Гура. - Одного разу подзвонив у Польщу та поспитався, чи потрібно мені бути на тренуванні. Були тоді великі черги на українсько-польському кордоні, я хотів уникнути стояння у заторі. Але коли мені сказали, що я змушений приїхати, то я сів у бус та поїхав у дорогу. На кордоні провів вісім годин, але приїхав вчасно.

         Чи це правда, що вас більше цікавить розважальне життя в Україні?

 - Мені дуже прикро, бо знайомі читають та питають, що зі мною коїться. А вже порівняння мене до росіянина Артема Водякова, як це зробив сайт "Przegląd Sportowy", це вже перебільшення. Кожний з нас на мить коли виходить з колії і потім не може на неї вийти. але без перебільшення. Професійний спідвеїст не може дозволити собі такого життя, яке веде Водяков. Він брав участь у стрілянині, забив людину, але що я маю з цим спільного?

         Тобто не ведете ви розпусного життя?

 - Абсолютно ні. Роблю те саме, що і рік назад, коли збирав похвали за добрі старти та підхід. Так мало бути і цього року. У спарингах мені все виходило, у перших матчах також показував хороші результати, але потім все посипалось. 

           Чому?

  - То була серія нефартових випадків. Свою справу зробили три поважні "дзвони" Кожен з цих падіннь негативно відбився на моїй формі. А потім, ще з`явилися проблеми з технікою. На початку сезону я не мав проблем з технікою, але потім все погіршилося. Дуже вплинула на це погода, яка постійно змінювалася. Окрім багатьох тренуваннь та тестів, я мав багато проблем з оптимальними налаштуваннями. Досі їх маю, хоч і трохи цієї техніки перебрав.

          Зміна тюнера?

 - Дванадцять років співпраці з Яном Андерссоном і не планую цього змінювати, хоч мушу спробувати іншого розв`язання. Весь час шукаємо з надією, що на кінець знайдемо.

         Психіка?

 - Трохи пошарпана. Випадки та проблеми з технікою зробили свою справу, але треба боротися за краще завтра. Легше не стає, бо багато цього року перешкод. Пам`ятаю такий заїзд у Гожуві, де два рази вигравав старт, але суддя захотів перезаїзду. В кінцевому результаті я проїграв. Такі ситуації не додають впевненості в собі. Не переживаю з цього приводу та не шукаю скороченнь. Є в мене спідвей, кросс, тренування та шукання плюсів. Рано чи пізно все рівно у мене все вийде. І тоді ніхто не скаже, що мені бракує професіоналізму.

 

Джерело: sportowefakty.wp.pl

Переклад: Юра "YuriyMushyn" Мушинський

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 868 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти