Переклад

Статистика




Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Март » 6 » Інновації в спідвейних мотоциклах (+ФОТО)
16:33
Інновації в спідвейних мотоциклах (+ФОТО)
Починаючи з 2004 року британська фірма «Race Bitz UK» пропонує  унікальні та інноваційні послуги в сфері  мотопромисловості з особливим акцентом на спідвейній техніці. Багаторічний досвід, накопичений у виробництві шаблонів і композитних матеріалів , разом із пристрастю до трекових гонок, дає право заявити про здатність розробити і запропонувати кращим гонщикам світу деталі найвищої якості.
  Наразі фірма виробляє широкий спектр аксесуарів з вуглецевого  та скловолокна, які варіюються від простого крила до цілої обтічної системи мотоцикла. Розробивши радикальну  обтічну систему мотоцикла, «Race Bitz UK» концентрується на допомозі  відомим гонщикам циклу Гран-Прі в напрямку управління та зниження ваги.
  Цієї зими завдячуючи співпраці з Патриком Хоугардом та Рікі Ешвортом, був розроблений оновлений варіант обтічної системи, якою вони будуть користуватися на протязі  сезону. Система є модульною і гонщики можуть змішувати та поєднувати різні частини за своїм бажанням.
  Унікальна система «Race Bitz rear guard», яку використовував Антоніо Ліндбак минулого сезону, виявилася досить популярною. Система захисту пропонує підвищений рівень безпеки для гонщика та його суперників. Металічний компонент "lift bar" інтегрований в кронштейн сидіння і огорнутий  так, що не може вдарити гонщика під час падіння. Система також полегшує гонщику можливість  переміститися  назад перед можливим зіткненням. Заднє крило  сидить набагато ближче до шини, в порівнянні зі звичайним, що мінімізує можливість потрапляння частин тіла гонщика в простір між крилом та шиною.
  На фотографіях, що приведені нижче, можна побачити оригінальний дизайн мотоцикла і облаштування  Джейсона Крампа (фото Michal Szmyd) , а також проект, розроблений фірмою «Race Bitz UK». Таким може бути вигляд діючого чемпіона світу вже у найближчому майбутньому. Нагадаємо, що спонсором Джейсона є всесвітньо відома фірма «Red Bull». Час покаже :)





ДИВИТИСЯ ГАЛЕРЕЮ РОБІТ ФІРМИ











www.speedwayplus.co.uk
www.race-bitz.com
 
Переглядів: 984 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти