Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Апрель » 3 » Інавгурація в Польші відкладена
11:01
Інавгурація в Польші відкладена

   Старт сезону в усіх польських лігах, який був запланований на 5 квітня, перенесено. Причиною цьому стали сильні дощі зі снігом, які вже тиждень тероризують більшу частину Європи. Свою думку з цього приводу висловили експерт Кшиштоф Цегельські і віце-президент Екстраліги Річард Ковальські. 

   Кшиштоф Цегельські: "Вважаю це рішення єдиним правильним. Прийняте воно вчасно. І це добре, оскільки інавгурація сезону повинна відбуватись на найвищому рівні. Багато вболівальників, однак, вважають, що потрібно було ще трошки зачекати, сподіваючись на покращення погодніх умов. Гадаю, цього робити аж ніяк не варто було. Потрібно ретельно підготуватися до перших матчів з точки зору реклами і організації. Якби на вулиці був травень, чи один з літніх місяців, можливо, ми б чекали. Однак, потрібно пам'ятати, яка пора року у нас за вікном в даний момент. Деякі треки ще не встигли відійти від зими, там потрібно декілька теплих днів, тому в даній ситуації їх підготувати просто нереально..."

   Річард Ковальські: "Це був єдиний варіант, щоб не наражати на небезпеку здоров'я гонщиків. Це дасть клубам час на підготування своїх треків до ідеального стану".

 

Польські ЗМІ

О.Кульбаченко

 

Категорія: Польська ліга |
 
Переглядів: 528 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти