Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Июль » 7 » Ігор Столяров не вірить ТК МФР...
00:24
Ігор Столяров не вірить ТК МФР...
   Досить багато розмов точиться стосовно матчу "Восток" Владивосток - "Мега-Лада" Тольятті, який відбувся 27 червня і завершився боєвою нічиєю 45:45. Наставник господарів і досі переконаний, що тренер тольятинців Олег Кургускін порушив регламент проведення змагань, а арбітр матчу Анатолій Григорьєв проігнорував цей факт.

   В листі, направленому керівництвом клубу "Восток" до президента Мотоциклетної Федерації Росії Андрія Ледовського і голові Трекової Комісії Олексію Степанову, йдеться про порушення нової системи правил, які допустили тренер "Мега-Лади" Олег Кургускін і арбітр матчу Анатолій Григорьєв. На думку Столярова, гонщик тольятинців категорії "B" Віктор Кулаков під №7 не мав жодного права згідно нового регламенту заміняти гонщика категорії "C" Микиту Федорова під №5 у 5, 9 та 11 заїздах.

  - "Якщо Олег Кургускін планував такі заміни, він повинен був повідомити нас про це не пізніше, як за півгодини до початку гонки і замінити номер Кулакова з сьомого на п'ятий. Тоді були б зміни у всій таблиці. Але цього він не зробив, а головний суддя матчу Анатолій Григорьєв з Балаково не повинен був допускати до старту замість Федорова. Так, в регламенті, який змінився у 2013 році, путаються як гонщики, так і тренери з арбітрами і рештою офіційними особами. При цьому, ініціатором таких "реформ" виступила саме адміністрація команди "Мега-Лади", а її керівник Олексій Степанов по суміцниству є і кервником Трекової Комісії. Тому я гадаю, що у нас шансів дуже мало на перегляд результату матчу, оскільки сам Степанов - лице зацікавлене. Я відразу сказав хлопцям, що нам потрібно їздити на дві голови краще, щоб не виникали подібні запитання, через які ми не можемо набирати належної кількості очок".

   У випадку, якщо Трекова Комісія все-таки ухвалить рішення на користь "Востока", результати Віктора Кулакова будуть анульовані в 5, 9 та 11 заїздах, а результат матчу стане 45:40, на користь владивостокського клубу.

   


  
 
Переглядів: 1092 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти