Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Март » 5 » Ідея порятунку польських ліг від Вітольда Скшидлевські
18:18
Ідея порятунку польських ліг від Вітольда Скшидлевські

   Як наш сайт уже повідомляв, в польському спідвейному господарстві не все спокійно. Причиною цьому є невелика кількість команд в першій і другій лігах - шість і чотири відповідно. Для того, аби не втратити і без цього не надто високий інтерес до цих турнірів (особливо, друга польська ліга) з боку вболівальників і телевізійних трансляцій, президент фаворита першої ліги "Орла" Лодзь Вітольд Скшидлевські запропонував об'єднати обидві ліги. На його думку, це піде на користь в даній ситуації усьому польському спідвею. Вітольд Скшидлевські:

 - "Ми повинні об'єднати обидві ліги. Ліга, складена з 11 чи 12 команд - це буде щось! Якщо цього не зробити, пропаде зацікавленність в першу чергу польського ТВ, що принесе лише збитки усім клубам. При регламенті, який є зараз, в Лодзі відбудеться лише п'ять матчів - це абсурд! При об'єднанні обидвох ліг багато гонщиків погодяться виступати і за менші гонорари".

   Однак, позицію Скшидлевського відразу "парирував" віце-президент Екстраліги Анджей Гродські:  

 - "По-перше, навіть з трьома клубами можна організувати першість. Щодо об'єднання двох ліг... Витримати такий "марафон" у фінансовому плані зможе лише "Ожел". Прибутків з продажу квитків не вистачає навіть на покриття організації домашніх матчів... До прикладу, в німецькій і чеській лігах у минулому сезоні виступало лише по три клуби, і нічого! Окрім цього, ми все ще сподіваємось, що через два тижні ситуація може покращитись. Можливо, в Ченстохові і Гданську все ж знайдуть спосіб погашення боргів перед гонщиками, і обидва клуби ще повернуться у спідвей в цьому році. Так, це практично нереально... Але надія вмирає останньою".

   Варто зазначити, що цьогорічна криза в польському спідвеї є найглибшою з 1990 року. Тоді до змагань заявилось лише 18 клубів, а функціонували лише дві ліги. Від моменту створення другої ліги, в ній ще в жодному сезоні не їздило менше шести клубів... 

 

Польські ЗМІ

 

Категорія: Інше |
 
Переглядів: 671 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти