Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Май » 7 » ...і знову травми...
21:23
...і знову травми...

   Сезон щойно розпочався, а багато гонщиків уже звернулися за допомогою до медичних закладів. Серед них - Григорій Лагута, Дарсі Ворд і Еміль Сайфутдінов - одні з лідерів світового спідвею. Цього тижня цей список поповнив талановитий юніор з Владивостоку Вадим Тарасенко - один з лідерів першолігового польського клубу "Старт" Гнєзно.

   Вадим зазнав падіння в своєму третьому старті матчу його клубу проти КМЗ з Любліна в рамках третього туру польської ліги спідвею. Після цього на доріжку він не виїжджав. По завершенні гонки Тарасенко оптимістично заявив, що з ним все гаразд, однак наступного дня, після ретельного огляду медиків виявилось, що у нього перелом шостого грудного хребця. Час відновлення займе близько двох місяців. 

   Ледь не потрапив до лазарету діючий чемпіон світу Тай Воффінден. Про його конфліктну ситуацію з Нікі Педерсеном ми уже розповідали. Британець провів у понеділок поєдинок Еліт Ліги, та відразу після нього знову звернувся за порадами до медиків. Загрози його виступу в матчі четвертого туру польської Екстраліги начебто немає, однак йому порадили не надто напружуватись, щоб травма плеча не переросла у запалення. В такому випадку йому доведеться забути про спідвей на невизначений термін. 

   Дарсі Ворд, здавалося, уже остаточно "відклигав" від контакту з Мартіном Смолінським в Окленді на першому етапі Гран-Прі. Однак його коліно почало турбувати вже на першому тренуванні після "лікарняного". Участь в матчі проти "Спарти" Вроцлав він прийняв лише тому, що  в Гданську травмувався Еміль Сайфутдінов, і ним не хотіли ризикувати в "прохідному" матчі, а для австралійця цей виступ міг стати і корисним в тому плані, що до нього повернеться "дух переможця", який допоможе швидше забути про свою травму. Та цього не сталося, і, незважаючи на свій вдалий виступ, Дарсі, все ж таки, не позбувся проблем. В Зеленій Гурі принципову гонку проти "Фалубазу" Ворд провів на уколах, після чого попросив не залучати його на не менш відповідальний (дивлячись у таблицю, і знаючи всі нюанси торуньського клубу) для "Унібакса" домашній поєдинок наступного туру з "Унією" Тарнув. Австралієць повним ходом проходить курс реабілітації, відвідуючи фізіотерапевтів. Поки-що про його відмову від участі в другому етапі Speedway Best Pairs Cup, який відбудеться в суботу. 10 травня, в німецькому місті Ландсхут, не повідомлялось. 

   Ще більше не поталанило Антоніо Ліндбеку. Він примудрився зламати зап'ястя під час ... виїзду на черговий заїзд свого "Орла" Лодзь проти даугавпільського "Локомотива"! Швед, нічого не підозрюючи, доїхав всю гонку до завершення, після чого і виявили медики у нього травму... ось так буває!

 

Конкурс прогнозистів триває! 

   Третій і Четвертий тур нашого конкурсу уже триває!

http://speedway-rivne.at.ua/news/konkurs_prognozistiv_tretij_i_chetvertij_tur/2014-05-05-2936

   Підсумки другого туру конкурсу:

http://speedway-rivne.at.ua/news/konkurs_prognozistiv_pidsumki_drugogo_turu/2014-05-05-2938

Детальні умови конкурсу:

speedway-rivne.at.ua/news/start_konkursu_prognozistiv/2014-04-22-2890

Також пропонуємо відвідати нашу сторіночку з доступною спідвейною атрибутикою!

vk.com/club70922874

speedway-rivne.at.ua/forum/27-183-1

Ми в VKontakte : vk.com / speedway_rivne_at_ua
Ми в Facebook : facebook.com/speedway.rivne.at.ua

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 701 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти