Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Октябрь » 9 » І ВСЕ-ТАКИ ЙОНССОН ! ! ! + Фото!
01:00
І ВСЕ-ТАКИ ЙОНССОН ! ! ! + Фото!
   Перемогою чемпіона світу 2011 року завершився останній етап серії Гран-Прі цього сезону. Компанію Хенкоку на подіумі склали Нікі Педерсен та Еміль Сайфутдінов. Та головне протистояння цього дня, хоч і заочне, виграв Андреас Йонссон, який на одне очко у цій гонці випередив Ярослава Хампеля, і здобув титул віце-чемпіона світу 2011 року!
 
   Через дощ змагання були зупинені після четвертої серії заїздів, тож глядачі так і не дочекалися головної битви дня між "Яреком" та "Ей Джеєм". Та сумувати переповненій супер-арені у Гожуві гонщики не позволяли з першого до заключного заїзду.
 
 
   На жаль, свої корективи вкотре уже в цьому сезоні внесла "матінка природа". Саме через її примхи старт гонки довелось відкласти на двадцять хвилин. Цей факт явно не радував спортсменів, які помітно нервували і чекали на початок заключного етапу Гран-Прі 2011 року.
 
   Після першої серії заїздів на трибунах стадіону Едварда Янцажа переважали позитивні для польських уболівальників емоції. Перемоги здобули Нікі Педерсен і, що найголовніше, Ярослав Хампель, при чому Андреас Йонссон заїздом раніше поступився у запеклій боротьбі Дарсі Уарду. Тож після першої серії заїздів в генеральній класифікації "Ярек" надздогнав шведа.
 
   Друга серія розпочалась з перемоги Йонссона над Нікі, в той час, як Хампель нічого не зміг зробити з "чемпіоном" Хенкоком. Між цими заїздами улюбленець гожувської публіки Томаш Голлоб безрезультатно "пресував" Джейсона Крампа, а Еміль Сайфутдінов так і не зумів дістати Харріса. У боротьбі за п'яту сходинку в "генералці" після двох серій заїздів у Гожуві ситуація стала наступною:
 
  5. Голлоб - 101
  6. Сайфутдінов - 100
  7. Бьєрре - 100
  8. Холдер - 97
 
  Третя серія розпочалась з розчарування для вдолівальників. Нікі Педерсен не залишив суперникам жодних шансів, в той час як і шведи Ліндгрен і Ліндбак зробили все для того, щоб допомогти співвітчизнику у боротьбі за звання "віце-чемпіона". Хампель прийшов останнім на фініш, чим, здавалось, остаточно перекреслив свої шанси на другу сходинку в "генералці". Та "Ей Джей" абсолютно не скористався "царським" подарунком конкурента, "прочитавши" номери на спинах Харріса, Хенкока і Крампа! Ситуація не змінилась - лише (+1) для Йонссона. Інтрига жива!
 
   Еміль, вигравши заїзд у Колодзея, Холдера і Уарда, на деякий час став одноосібним "лідером" у боротьбі за п'яте місце. Однак уже через два заїзди Голлоб здобув важку перемогу над Лагутою ( Артем "кокретно поганяв" поляка, який після фінішу навіть здихнув з полегшенням!), БьєрреКеннетта цей заїзд був одним із останніх шансів на здобуття п'ятої позиції), ну, а Холта знову опинився на доріжці і вдруге у гонці був виключений.
 
   Перед початком четвертої серії на доріжку гожувської арени знову впали декілька капель дощу. Це означало, що в будь-який момент гонка могла бути зупинена. Така ситуація була на руку Йонссону, який, склалось таке враження, не дуже хотів виясняти "стосунки" з Хампелем у вісімнадцятому заїзді, тому і посміхнувся, побачивши, що погода готує йому подарунок.
 
   Розпочалась серія з перемог Уарда над Педерсеном, Крампом і Лагутою, а також Хенкока, який залишив позаду Ліндгрена, Колодзея та Бьєрре. Останній остаточно вибув з боротьби за п'яте місце в підсумковій класифікації. І ось настав час п'ятнадцятого заїзду, який обіцяв стати чи не найцікавішим у цій гонці! Голлоб проти Хампеля! На стадіоні відчувалась неабияка напруга, її відчували усі...крім Холдера, який як з "катапульти" стартанув і відразу пішов у відрив, скориставшись "розбірками" поляків і Харріса. На виході з першого віражу Кріс Харріс скористався улюбленим прийомом Голлоба проти нього ж самого! Тихенько, ледь помітно, вдаривши ногою по колесу поляка, через що останній опинився на доріжці. Перезаїзд без британця знову виграє Холдер, а Голлоб під натиском Хампеля все ж таки приходить другим. Хампель знову надздоганяє Йонссона, проте у шведа заїзд в запасі!
 
   Дощ посилюється, біля суддівського корпусу скупчується все більше представників феміди. В той час на доріжку вже виїхали учасники шістнадцятого заїзду. Ще до старту було зрозуміло, що Йонссон матиме неабияку підтримку у вигляді Антоніо Ліндбака, а у Холти сьогодні техніка позволяє збирати лише "нулі" ( і то в кращому випадку ). Старт виграв Еміль, Ліндбак "технічно" пропускає Йонссона, а сам спокійно прикриває останнього від самого ж себе! Холта не конкурент! Ось таким паровозиком і завершується шістнадцятий заїзд. Як виявилось, останній заїзд у гонці, і у Гран-Прі-2011 загалом! Хенкок - чемпіон, Йонссон - віце-чемпіон, Хампель - бронзовий призер! 
 
    
 
     Результати:
 
  1. Greg Hancock (USA) - 11 (3,3,2,3)

  2. Nicki Pedersen (Dania) - 10 (3,2,3,2)
 
  3. Emil Sajfutdinow (Rosja) - 8 (0,2,3,3)

  4. Tomasz Gollob (Polska) - 8 (1,2,3,2)

  5. Darcy Ward (Australiga) -7 (3,1,0,3)

  6. Chris Harris (Wlielka Brytania) - 7 (1,3,3,в)

  7. Adreas Jonsson (Szwecja) - 7 (2,3,0,2)

  8. Chris Holder (Australia) - 6 (2,0,1,3)
 
  9. Jarosław Hampel (Polska) - 6 (3,2,0,1)
 
10. Jason Crump (Australia) - 6 (1,3,1,1)

11. Fredrik Lindgren (Szwecja) - 5 (0,1,2,2)
 
12. Janusz Kołodziej (Polska) - 5 (2,0,2,1)

13. Kenneth Bjerre (Dania) - 4 (2,1,1,0)

14. Artiom Łaguta (Rosja) - 3 (1,0,2,0)

15. Antonio Lindbaeck (Szwecja) - 3 (0,1,1,1)
 
16. Rune Holta (Polska) - 0 (п/в,0,п/в,0)

17. Bartosz Zmarzlik (Polska) - НС

18. Kamil Pulczyński (Polska) - НС
 
 
   Позаїздно:
 
 
  1. Pedersen, Kołodziej, Harris, Holta (п/в)

  2. Hancock, Holder, Łaguta, Lindbaeck

  3. Ward, Jonsson, Gollob, Lindgren

  4. Hampel, Bjerre, Crump, Sajfutdinow

  5. Jonsson, Pedersen, Bjerre, Holder

  6. Crump, Gollob, Lindbaeck, Kołodziej

  7. Harris, Sajfutdinow, Lindgren, Łaguta

  8. Hancock, Hampel, Ward, Holta

  9. Pedersen, Lindgren, Lindbaeck, Hampel

10. Sajfutdinow, Kołodziej, Holder, Ward

11. Harris, Hancock, Crump, Jonsson

12. Gollob, Łaguta, Bjerre, Holta (п/в)

13. Ward, Pedersen, Crump, Łaguta

14. Hancock, Lindgren, Kołodziej, Bjerre

15. Holder, Gollob, Hampel, Harris (в)

16. Sajfutdinow, Jonsson, Lindbaeck, Holta
 
 
   Підсумкова таблиця Гран-Прі-2011:
 
 
  1. Greg Hancock (USA) - 165

  2. Andreas Jonsson (Szwecja) - 125 

  3. Jarosław Hampel (Polska) - 123

  4. Jason Crump (Australia) - 110

  5. Tomasz Gollob (Polska) - 106

  6. Emil Sajfutdinow (Rosja) - 106

  7. Chris Holder (Australia) - 101

  8. Kenneth Bjerre (Dania) - 97

  9. Fredrik Lindgren (Szwecja) - 90

10. Nicki Pedersen (Dania) - 89

11. Chris Harris (Wielka Brytania) - 74

12. Antonio Lindbaeck (Szwecja) - 72

13. Rune Holta (Polska) - 53

14. Janusz Kołodziej (Polska) - 50

15. Artiom Łaguta (Rosja) - 28

16. Darcy Ward (Australia) - 22

17. Magnus Zetterstroem (Szwecja) - 19

18. Thomas H. Jonasson (Szwecja) - 17

19. Matej Zagar (Słowenia) - 14

20. Scott Nicholls (Wielka Brytania) - 5

21. Damian Baliński (Polska) - 4

22. Matej Kus (Czechy) - 3

23. Bjarne Pedersen (Dania) - 3

24. Mikkel B. Jensen (Dania) - 2
 
   Грег Хенкок ( чемпіон світу 2011 року ): "Це був неймовірний сезон! Я дуже радий, що мені вдалося вдруге у кар'єрі здобути титул чемпіона світу. Як і у кожного спортсмена, у мене був деякий спад в результатах, але протягом усього сезону відчував, що золота медаль дуже близько. Я не мав права втратити такий шанс. Словами дуже важко описати ті відчуття, які мене зараз переповняють. Дуже велика заслуга в такому успіху моїх рідних і близьких з Каліфорнії, які протягом сезону постійно були поруч і підтримували мене. Приємно, що на кожному стадіоні, де проходили гонки в цьому сезоні, у мене були свої прихильники, які переживали за мене. Це дуже важливо для досягнення високих цілей. Усім велике спасибі!"  
 
   Андреас Йонссон ( віце-чемпіон світу 2011 року ): "Я дуже задоволений завоюванням першої у кар'єрі медалі індивідуального чемпіонату світу. Цей сезон став найкращим у моїй кар'єрі. Лише початок сезон вийшов не дуже вдалим, та з кожною гонкою я відчував, що зможу боротись за високі місця. В підсумку, завоював срібну медаль, і мені дуже приємно зараз тримати її у своїх руках. Для мене це дуже велике досягнення. Вдвічі приємно, що виграна ця медаль була у дуже важкій не лише фізично, а й морально,  боротьбі з таким сильним суперником, як Ярослав Хампель. Я хочу подякувати всім тим, хто разом зі мною йшов до цього успіху, а також привітати свого друга Грега Хенкока з чемпіонством. Він його дійсно заслужив!"
 
   Ярослав Хампель ( бронзовий призер чемпіонату світу 2011 року ): "Це був дуже довгий і напружений сезон. На початку року намагався набрати побільше залікових очок, розуміючи, що кінцівка сезону буде важкою. Боротьба з Андреасом Йонссоном була дуже захоплюючою і цікавою. Та на сьогоднішній день він виявився кращим за мене. Чесно кажучи, я не особливо засмучений бронзовою нагородою. Наступного року прикладу максимум зусиль для завоювання більш вагомої медалі. Та для цього потрібно дуже серйозно попрацювати взимку. Ще раз вітаю Грега з чемпіонством, а Андреаса з завоюванням срібної медалі."
 
 
 
Головний переможець дня!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Категорія: Гран-прi |
 
Переглядів: 977 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти