Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Декабрь » 17 » І ВСЕ-ТАКИ ЦЕ СТАЛОСЬ!
00:43
І ВСЕ-ТАКИ ЦЕ СТАЛОСЬ!
   Ось і завершилась історія під назвою "Григорій Лагута вільний агент". Як і прогнозувалось, росіянин як мінімум ще один сезон проведе у Ченстохові. З цього приводу керівництво "Влукняжа" організувало прес-конференцію, ще більше тим самим підкресливши, наскільки вагомою є персона чемпіона Європи 2011 року у їхній команді.
 
 
   Григорій Лагута у своєму дебютному сезоні в Екстралізі відразу став не лише улюбленцем публіки у Ченстохові, а й справжнім лідером команди, увійшовши до десятки кращих гонщиків ліги за підсумками сезону. Звісно, що такі результати не могли бути непоміченими, і після закінчення сезону 2011 року на "Грішу" розпочалось справжнє "полювання" зі сторони клубів Екстраліги. Враховуючи зміни в регламенті змагань, Григорій Лагута був пріоритетом для більшості клубів, оскільки сильнішого гонщика, який не виступатиме у Гран-Прі-2012, в Екстралізі просто немає. Однак Лагута не приховував, що хоче залишитись саме у Ченстохові, про що неодноразово публічно заявляв. Та через проблеми з фінансуванням, до останнього було невідомо, що буде з командою загалом.
 
   На Григорія Лагуту поклали "око" навіть чемпіони Екстраліги 2011 року - керівники "Фалубазу". Було багато сказано-пересказано, деякі інтернет-видання неодноразово повідомляли, що росіянин уже давно підписав контракт з чемпіонами. Проте сам герой, як виявилось, і не думав ні з ким "зв'язуватись". Він чекав на подальший розвиток подій у "Влукняжі". І дочекався свого!
 
   "Гріша" прекрасно розуміє, що на нього очікує в наступному сезоні. Він не соромиться визнавати, що для багатьох у цьому сезоні був "темною конячкою". Саме через те, як розкрився талант росіянина у першому його сезоні в Екстралізі, сезон наступний обіцяє стати для нашого героя найважчим у його кар'єрі: "Звичайно, у цьому сезоні суперники, можливо, і недооцінили мої можливості. Та уже в наступному році все буде набагато складніше", - сказав Лагута в одному з інтерв'ю.
 
   Велику роль в успіху Григорія у сезоні 2011 року відіграла присутність разом з ним у команді рідного брата - Артема. Та у наступному сезоні "польські дороги" братів розійдуться - Артем прийняв запрошення від новачка Екстраліги - бидгошської "Полонії", і відтепер буде разом з Емілем Сайфутдіновим та Денисом Гізатулліним доказувати, що "російська" команда може боротись на рівних з лідерами польського спідвею. Проте трагедії з цього приводу Лагута-старший не робить: "На думку Артема, його перехід до "Полонії" піде йому на користь. Я завжди підтримував брата, підтримую, і буду підтримувати його, так само, як і він мене. Нічого страшного в цьому не бачу - виступатимемо в одній команді у Швеції, у Польші - за різні. Так уже було цього року в російській першості - я виступав за "Восток", а Артем - за "Мега-Ладу". Це спорт, в якому нерідко буває, що зміна обстановки допомагає спортсменові вийти на новий рівень майстерності", - говорить "Гріша".
 
   Після прекрасної перемоги Григорія у вересні цього року на рівненському мототреці у фіналі чемпіонату Європи, його називали одним з основних претендентів на "дику картку" Гран-Прі-2012. Однак організатори вирішили інакше, чим визвали чималу бурю критики на свою адресу. Однак особливо у Гран-прі Лагута не рветься після змін польського регламенту: "Скоріше за все, обрав би Екстралігу. Так зробили багато сильних гонщиків у цьому році. Гадаю, що керівникам світової серії слід давно уже переглянути деякі пункти у регламенті проведення цих змагань".
 
   Також росіянин сказав декілька слів стосовно змін в керівництві клубу: "Інколи так буває. Загалом, Масланка дуже хороша людина. Він дуже багато часу проводить з командою, не залежно від результатів. Проте моїм завданням є тримати газ, і привозити команді максимум очок!"
 
   По неофіційній інформації, контракт, який підписав Григорій Лагута, збагатив його на 300000 євро. За кожне зароблене очко у лігових гонках росіянин отримуватиме 1500 євро. Окрім того, лише за приїзд на гонку гаманець "Гріші" поповнятимуть 1000 євро. 
 
Григорій Лагута після підписання контракту  
                                  
  
 
  
Категорія: Інше |
 
Переглядів: 1151 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти