Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Декабрь » 13 » ГРИГОРІЙ ЛАГУТА ЗАЛИШИТЬСЯ У ЧЕНСТОХОВІ, ЯКЩО . . .
21:47
ГРИГОРІЙ ЛАГУТА ЗАЛИШИТЬСЯ У ЧЕНСТОХОВІ, ЯКЩО . . .
  
 Останніми днями польська Екстраліга жила в очікуванні відповіді на одне з найважливіших питань зимового міжсезоння: де саме продовжить свої виступи у наступному сезоні Григорій Лагута?
 
 
   Сьогодні під час прес-конференції, яку зібрав президент "Влукняжа" Ченстохова Маріан Масланка, Григорій Лагута офіційно оголосив, що як тільки клуб отримає ліцензію на виступи в Екстралізі на наступний сезон, він відразу поставить підпис під новим контрактом з "Влукняжем". Також стало відомо, що ченстоховський клуб повністю погасив заборгованість перед росіянином за попередній сезон, що зіграло одну з основних ролей в тому, що Лагута знову хоче захищати кольори цієї команди.
 
   За останній місяць чемпіона Європи 2011 року уже "прописували" у декількох клубах Екстраліги, в тому числі і в "Фалубазі" з Зеленої Гури. Проте сам росіянин не приховував, що мріє залишитись у Ченстохові:
 
  - "Дуже хочу продовжити кар'єру в Ченстохові. Так, можливості цієї команди далекі від тих, які мають команди, що пропонують мені підписати з ними набагато вигідніші контракти. Однак щось мене стримує тут, хочу допомогти команді вийти на більш високий рівень. Відчуваю тепло до себе зі сторони вболівальників, а також відчутну підтримку від керівників клубу. Також неабияку допомогу мені надають мої спонсори, які також прагнуть до того, щоб я і надалі виступав за "Влукняж" Ченстохова", - сказав "Гріша".
 
   Маріан Масланка також висловив сподівання, що Лагута залишиться в команді з Ченстохови:
 
  - "Ми уже досить довго ведемо переговори з Григорієм. Так, ситуація у клубі останнім часом не найприємніша, однак, повірте, ті відмови іншим клубам, які надсилав "Гріша" за останній час, означають лише його любов і віру до нашої команди. Він неодноразово говорив, що нікуди не хоче йти з "Влукняжа". Тим більше, що його дуже сильно хочуть бачити в своєму складі нові власники команди", - сказав Масланка.
 
   Проте питання Григорія Лагути не було єдиним на цій прес-конференції. Протягом найближчого місяця Маріан Масланка повинен скласти повноваження президента "Влукняжа". В новому сезоні керувати командою буде компанія КЖГ "Компані", яка володіє групою фірм. З приходом нових власників у Ченстохові сподіваються, що після надважких останніх двох сезонів у фінансовому плані все піде на краще, і команда зможе боротись не за виживання у найсильнішій лізі світу, а за більш високі місця.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Категорія: Екстраліга |
 
Переглядів: 1048 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти