Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Май » 14 » Григорій Лагута хоче змінити клуб!
11:17
Григорій Лагута хоче змінити клуб!

   Через заборгованність перед Григорієм Лагутою "Влукняж" може залишитись без свого лідера останніх років! Гріша уже пропустив один ліговий матч свого клубу, а наступного дня приїхав до Торуня. Як виявилось, приїхав не лише для того, щоб подивитися на матч "Унібакса" і тарнувської "Унії", а й обговорити можливість підписання контракту!

   Такий варіант цілком можливий. В регламенті польської Екстраліги (всіх польських ліг) є пункт, який дозволяє одностороннє розірвання контракту у випадку невиплати або заборгованості заробітньої плати клубом перед гонщиком терміном 60 днів і більше. На даний момент, "Влукняж" уже винен Лагуті один мільйон польських злотих. Григорій поки-що не звертався до трибуналу PZM, і до кінця цього тижня все ще сподівається на повернення чесно зароблених коштів. Росіянин навіть не вимагає всю суму одразу, розуміючи, що це нереально - він хоче отримати на даний момент 60% заборгованності і гарантії виплати решти протягом двох місяців... 

   Якщо ж клуб не виплатить 60% заборгованості до кінця цього тижня, Лагута буде шукати новий клуб. Окрім "Унібакса" в Григорія є ще один варіант - "Фалубаз". В Торуні "вакантних" місць поки немає, оскільки в гонці має стартувати не менше чотирьох гонщиків з польським паспортом (мінімум два юніори+Голлоб і Медзинські). Якщо Лагута підпише контракт з торунським клубом, кеівництву доведеться "садити на лаву запасних" когось з трійки Холдер-Ворд-Сайфутдінов, що було б дуже не розумно з їхнього боку враховуючи фінансові "апетити" цих гонщиків. Остаточно це питання повинно вирішитись після суботнього етапу Гран-Прі в Тампере, на якому Дарсі Ворд має визначитись, чи дозволить травма коліна продовжити сезон, чи доведеться таки лягти "під ніж" хірургам, що означатиме завершення сезону для нього.

   Варіант з "зеленкою" виглядає більш правдоподібним. Форма і результати Андреаса Йонссона не вражають і цьому сезоні. Тим більше пошкодження, яке він отримав у вчорашньому матчі шведської ліги, може ще більше вплинути на позбавлення його місця в основному складі команди Рафала Добруцького. В цьому випадку Лагута-старший стане серйозним підкріпленням "Фалубазу".

   Цікаво, що взимку Григорій уже вів переговори і з "Унібаксом", і з "Фалубазом". Однак тоді керівництво "Влукняжа" переконало росіянина у його потрібності команді і своїй любові до нього. Як видно, це все були лише слова... Багато, якщо не все, має вирішитись саме цього тижня.

Триває конкурс прогнозистів!

   Завдання п'ятого туру конкурсу:

speedway-rivne.at.ua/news/konkurs_prognozistiv_zavdannja_p_jatogo_turu/2014-05-11-2957

Підсумки третього і четвертого турів:

speedway-rivne.at.ua/news/konkurs_prognozistiv_pidsumki_tretogo_i_chetvertogo_turiv/2014-05-12-2962

Детальні умови конкурсу:

speedway-rivne.at.ua/news/start_konkursu_prognozistiv/2014-04-22-2890

Також пропонуємо відвідати нашу сторіночку з доступною спідвейною атрибутикою!

vk.com/club70922874

speedway-rivne.at.ua/forum/27-183-1

Ми в VKontakte : vk.com / speedway_rivne_at_ua

Ми в Facebook : facebook.com/speedway.rivne.at.ua

 

 

 

 

 

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 658 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти