Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2017 » Февраль » 27 » Грег Хенкок: спідвей - це моє життя
14:50
Грег Хенкок: спідвей - це моє життя

 Грег Хенкок у цьому сезоні буде обороняти титул ОЧС. Американець у своїй кар`єрі чотири рази ставав чемпіоном світу.

 

    

  Хенкок 3 червня відсвяткує свій 47 день народження, і він знає що в цьому році на нього чекає важке завдання. - Молодь дійсно починає натискати. Склад учасників є ще сильніший ніж минулого року. До боротьби включаються Патрик Дудек та Мартін Вацулік. Буде беззаперечно складніше. Не маю страху ні перед ким, але кращих спортсменів стало більше. Є багато молодих спортсменів, які стараються добитися високих результатів - розповів Грег Хенкок.

     Американець є ще більш зосереджений, щоб в цьому році захистити чемпіонство. - Для таких як я, або Нікі Педерсен по мало час завершується. Не безпечно добігаємо свого кінця, але у зв`язку з цим, я ще більше зосереджений, щоб поборотися за перемогу

     Діючий чемпіон розраховує добрі старти. - Кілька моїх суперників є дуже швидкими. Я впевнений, що не зможу їх легко перемогти. Я змушений буду перемогти їх досвідом, спритністю та швидким стартом, а потім відшуканням властивих доріжок.

     Хенкок хоче використати кожну хвилину, яка йому залишилася на треці. - Зі самого дитинства стараюся щось досягнути, та вкладаю в це серце та душу. Коли виходить, то отримаю з цього велику радість. Спідвей - це моє життя. Досі хочу бути першим. Здійснювати цю місію попри важку працю на радість команді, спонсорам та родині. Я є задоволений з того ким я став. Дякуючи спорту отримав можливість, для здійснення своїх великих мрій. Хочу використати кожну хвилину, яка залишилася мені у цьому спорті. - завершив.

 

Джерело: espeedway.pl

Переклад: Юрій "YuriyMushyn" Мушинський

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 714 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти