Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Апрель » 5 » Грег Хенкок: "Люблю те, що роблю - це все моє життя!"
16:08
Грег Хенкок: "Люблю те, що роблю - це все моє життя!"

   Грег Хенкок асоціюється з вином - чим старший тим кращий. Каліфорнієць признається, що і надалі отримує задоволення від їзди на мотоциклі. Що ж є ключем до його успіху?

 

    Минулої п`ятниці на треці в Оструві (Польща) тренувалися Грег Хенкок та Скотт Ніколлс. Американець у розмові з порталом wlkp.info розповів, що з нетерпінням чекає на новий сезон. - Я є дуже голодний до їзди. Інакше мене би тут не було. Зима і насправді була довгою, але під час неї не бракувало мені праці. У зв`язку з цим пройшла досить швидко. Минулий сезон був для мене чудовий, бо здобув звання чемпіона світу, і тепер готовий до нових викликів.

    Багато людей, пов`язаних зі спідвеєм, задумуються, чому 44-річний спортсмен почувається так добре. Відповідь на цю загадку є банальною. - Звісно ж, кожний титул приносить не аби яку радість та задоволення. Спершу треба пройти велику дорогу, і вкласти багато праці. Я не відношусь до наймолодших спортсменів, але і надалі почуваюся молодо. Це один з ключів, до моїх успіхів. Кожний хоче знати, що він робить, і як мотивуватися, щоб їздити на такому високому рівні. Але відповідь на це запитання є дуже проста. Немає тут ніяких, великих секретів. Люблю те що роблю, це все моє життя, Веду здоровий спосіб життя і дбаю про себе. У майбутньому маю велике бажання до перемог. Оточують мене дуже хороші люди, на чолі з моєю дружиною - розповів дядя Грег.

 

Переклад: Юрій Мушинський

speedway4grad.ucoz.ua

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 558 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти