Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Сентябрь » 30 » ГРАН-ПРІ ПОЛЬШІ В СТИЛІ ДАРСІ
13:37
ГРАН-ПРІ ПОЛЬШІ В СТИЛІ ДАРСІ

   За ініціативи триразового чемпіона світу Грега Хенкока всі учасники етапу Гран-Прі Польші в Торуні, який відбудеться найближчої суботи, одягнуть комбінезони, в яких цього року виступав Дарсі Ворд. Ця акція спрямована на підтримку австралійця. Місце проведення такого заходу вибрано не випадково - саме на торуньській "МотоАрені" Дарсі провів декілька сезонів, де по-справжньому і розкрився його талант. Грег Хенкок:

 

 - "Ми робимо все можливе, щоб будь-яким способом підтримати свого товариша. Подібна акція має ще більше підняти дух Дарсі, і показати, що він назавжди буде з нами. Така ідея у мене виникла уже давно. Як тільки я озвучив її, мене відразу підтримали і в BSI, і всі учасники циклу. Знаю, що під час змагань буде проводитись черговий аукціон на підтримку Дарсі, і я обов'язково візьму в ньому участь. Ми повинні допомогти Дарсі встати на ноги. Вірю, що це станеться набагато швидше, ніж прогнозує медицина".

 

   Варто зазначити, що відразу після гонки всі кевлари будуть виставлені на аукціон, а виручені кошти підуть в фондовий рахунок Дарсі Ворда.

 

О.Кульбаченко

 

 

Категорія: Інше |
 
Переглядів: 627 | Додав: jktu86 | Теги: Гран-Прі, Дарсі Ворд, Грег Хенкок, Торунь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти