Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Апрель » 20 » Гран-Прі Польші. В Скандинавії критикують Ольсена
12:23
Гран-Прі Польші. В Скандинавії критикують Ольсена

   Гран-Прі на стадіоні "Народовий" у Варшаві скандинавські ЗМІ назвали приблизно так: "Скандал і фальш на очах багатьох вболівальників", а відповідальність повинна нести фірма, яка готувала доріжку.

 

   Триразовий чемпіон світу, легенда датського спідвею Ерік Гундерссен в різкій формі розкритикував фірму Speed Sport, яка займалась підготовкою доріжки до першого етапу Гран-Прі цього року:

 

 - "Відомо, що була низька температура і велика вологість повітря. Це означало, матеріал поверхності доріжки може не "пристосуватись". Там працювали люди, які повинні були це врахувати! Це не є наука про космічні ракети. Першим сигналом стала відміна тренування у п'ятницю. В суботу зранку вже було краще, але не настільки, щоб проводити ці змагання, оскільки поверхність не мала багато часу, щоб зміцнитись. Та чомусь ніхто на це уваги не звертав...".

 

   Авторитетне датське видання "Ekstrabladet" оцінило етап в Польші так:

 

 - "Прем'єра сезону повинна була стати неймовірною. Це мав бути перший етап в історії у столиці Польші, та ще й з такою кількістю глядачів і на такому прекрасному стадіоні, який був збудований до футбольного ЄВРО-2012. Насправді, замість сявта спідвею, ми стали свідками справжнього фальшу..."

  

   "Politiken" описав подію з не меншим спекптизмом:

 

 - "Трагічний стан доріжки, який був дуже небезпечним для гонщиків, брак резервної стартової машини (це просто смішно!!!), "гучні" старти під лампу світлофора - все це знищило в спекуляційний спосіб відкриття сезону".

 

   "Expressen": "Це мав бути великий вечір ікони польського спідвею Томаша Голлоба, який на очах більш ніж 50-ти тисячної вболівальницької аудиторії мав провести заключний у своїй кар'єрі етап Гран-Прі. Те, що відбувалось, не мало жодного права бути присутнім на цій події".

 

   Морган Андерссон (тренер збірної Швеції): "Стартова машина у нашій дисципліні є одним з основних елементів. Тому брак запасних частин до неї можна назвати великим скандалом. Старти під світлофор можна назвати "деконцентруючими" гонщиків. Це те саме, що стрибки з жердиною без жердини..."

 

przegladsportowy.pl

 

Категорія: Гран-прi |
 
Переглядів: 645 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти