Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Май » 13 » ГРАН-ПРІ ЧЕХІЇ В СЛОВАХ І ФОТО
18:57
ГРАН-ПРІ ЧЕХІЇ В СЛОВАХ І ФОТО
   Завдяки вчорашній перемозі Нікі Педерсен надздогнав за кількістю перемог в Празі Джейсона Крампа. В той же час австралієць вийшов на першу позицію в генеральній класифікації, провівши результативну гонку і скориставшись проблемами Ярослава Хампеля.
 
 
   Ярослав Хампель (Польша): "Ще в п'ятницю під час тренування я випробував різні настройки. Було навіть незвично це робити, оскільки в попередні сезони нам вистачало подивитись на доріжку і ми вже знали, як налаштовувати мотоцикл. Уже після тренування я не був впевнений в доброму результаті. На жаль, мої побоювання підтвердились. З самого старту гонки все пішло не так. Я будь-що намагався боротись за кожне очко, але робити це було надзвичайно важко. Мене здивував Йозеф Франц, коли після виходу з віража по широкій траєкторії просто минув мене. В цей момент я зрозумів, що поборотись за високі місця у гонці мені вже не вдасться".
 
 
   Грег Хенкок (США): "Це був дуже важкий день для усієї нашої команди. Мотоцикли були добре готові. Моя команда вклала дуже багато зусиль для цього. Протягом гонки ми намагалися віднайти максимальні налаштування, щоб бути такими ж швидкими як і минулого року на цьому стадіоні. Однак перемагати завжди нереально. Сьогодні мої суперники були сильнішими і саме вони стояли на подіумі. Добре, що вдалося пробитись до фіналу. Жаль, що не виборов там жодного очка, оскільки лише у фіналі вони подвоюються. Сезон ще дуже довгий. Боротьба лише розпочалася. Що стосується падіння, в мене немає жодних претензій до Нікі Педерсена. Була боротьба за першу позицію, я атакував, він чесно оборонявся. Таким є спідвей".
 
 
   Томаш Голлоб (Польша): "Рідко буває так, що все ідеально. Деколи виграєш, деколи програєш. Я пройшов до фіналу, в якому мені суперники не залишили права вибору стартової доріжки. Дуже важко стартувати з четвертого поля тоді, коли перед цим вже відбулось двадцять два заїзди. У півфіналі хотілося випередити Нікі Педерсена, але одночасно побоювався втратити свою позицію. Вирішив просто доїхати до фінішу, розуміючи, що і так потрапляю до фіналу без зайвого ризику. Можливо, декілька років тому я б і кинувся будь-що атакувати датчанина, але не тепер. Задоволений, що третій рік поспіль мені вдалося потрапити до вирішального заїзду в Празі".
 
 
   Джейсон Крамп (Австралія): "Я був дуже близьким до четвертого тріумфу на "Маркеті". Перевага Нікі була на старті, який йому вдався трішки кращим, ніж мені. Я намагався його дістати на дистанції, але сьогодні все вирішували старти. Я дуже задоволений з того результату, який мені вдалося показати. Не в кожному етапі вдається вибороти дев'ятнадцять пунктів. Саме вони дозволили мені очолити генеральну класифікацію. Чесно кажучи, коли я про це дізнався, дуже сильно і приємно здивувався. Для мене це своєрідний допінг, з яким я і залишаю Прагу".
 
 
   Нікі Педерсен (Данія): "Для мене було дуже важливо вдало виступити сьогодні. В попередніх двох етапах було втрачено багато очок і тепер потрібно надолужувати згаєне. Завданням мінімум для мене було потрапляння до фіналу. Нам це вдалося зробити. Перемога в фіналі вкотре підкреслила важливість командних дій. Хлопці прекрасно попрацювали. У фіналі мені вдався відмінний старт, що стало запорукою успіху. Суперники були дуже швидкі, однак сьогодні я виявився більш фартовим. Хочу цю перемогу присвятити своїм рідним - Анне Метте і Міккеліні".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
О. Кульбаченко
 
 
 
 
 
Категорія: Гран-прi |
 
Переглядів: 1119 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти