Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Апрель » 19 » Голлоб запам'ятає цей день... Але як саме?
08:21
Голлоб запам'ятає цей день... Але як саме?

   Те, як завершився вчорашній етап Гран-Прі у Варшаві, ще довго будуть пам'ятати і обговорювати у світі. Також цей день назавжди залишиться в пам'яті Томаша Голлоба, для якого цей етап став останнім у кар'єрі. Пишні проводи і овації заповнених трибун, які були заплановані відразу після фінального заїзду гонки, змінились на банально осиротівші вільні місця. В знак протесту і незадоволення народ просто забув, що мав подякувати і попрощатися з легендою польського жужля.

 

   Томаш Голлоб: "Якщо говорити про моє прощання, все було так, як і мало бути. Тут я був лише гістем. Здається мені, що провина за те, що сьогодні сталось, лежить повністю на пану Ольсену. Це моя думка. Дуже вдячний тим вболівальникам, які залишились до самого завершення".

 

   В ПЗМ-і уже заявили, що своєї провини не відчувають. Віце-президент цієї структури Міхал Сікора коротко і зрозуміло прояснив ситуацію:

 

 - "За підготовку доріжки відповідальна є датська фірма Оле Ольсена, яку обрала Міжнародна Мотоциклетна Федерація".

 

   Думаю, все найцікавіше в плані розборів "хто винен?" ще попереду. BSI зазнала чергової ганебної поразки, з якої найбільшу вигоду, звісно, отримали в One Sport. Вчорашній конфуз вже вкотре підтвердив. що такі експерименти з штучними треками в змаганнях такого рівня є справою невдячною. Чи стане це наукою на майбутнє, покаже час...

 

О.Кульбаченко

 

Категорія: Інше |
 
Переглядів: 655 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти