Переклад

Статистика




Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Февраль » 6 » Гюнтер Бауер: "В Росії гонщики - професіонали, а для нас це - лише хоббі"
13:03
Гюнтер Бауер: "В Росії гонщики - професіонали, а для нас це - лише хоббі"
  Німецький гонщик Гюнтер Бауер залишився не задоволеним своїм виступом на першому етапі особистого чемпіонату світу з мотогонок на льоду в російському Красногорську. Про це і не тільки він розповів в інтерв'ю для speedway-rivne.at.ua.


   Про перший етап особистого чемпіонату світу з мотогонок на льоду в Красногорську:

 - "Вся моя команда не задоволена результатами першого етапу. Протягом двох днів у нас були певні проблеми з технікою, яку ніяк не вдавалося налаштувати належним чином під доріжку. Це і є основною причиною такого виступу. Ми робили все від нас залежне, але результату, на жаль, не було..."


   За два дні змагань в Красногорську Бауер виборов лише п'ять залікових очок. Він висловив сподівання, що уже на наступному етапі в Благовещенську 15-16 лютого його доробок буде значно більшим:

 - "В кожній гонці буду намагатись лише покращувати свої результати. Уся моя команда дуже багато і важко над цим працює. Ми уже зробили певні висновки, і цілеспрямовано готуємось до наступних стартів. Маю надію, що уже на другому етапі все буде набагато краще".

   Російські гонщики практично завжди домінували на льодових доріжках Європи. Не є виключенням і цей сезон. Ось що думає про це Гюнтер Бауер:

 - "Нічого дивного в цьому немає. В Росії цим спортом займаються професіонали. Тут є своя ліга - безумовно, найсильніша у світі. Тут є багато арен, на яких можна тренуватися ледь не півроку, що свідчить про високий рівень зацікавленості і організації. Відповідно, результати ми всі бачимо на протязі уже багатьох років, а то і десятиліть. Ми ж в більшості лише аматори, для яких цей спорт - це хоббі, і нічого більше".

   Розповів гонщик і про те, як і де готується до змагань, і як до спідвею в цілому ставляться люди в Німеччині:

 - "Цього року тренувань було менше, ніж зазвичай. В основному виїжджав до Кумертау (республіка Башкортостан), оскільки в Німеччині немає де тренуватись. Там не Росія... Звичайно, якби не добрі люди-спонсори, навряд чи мав можливість їздити в Кумертау. На щастя, такі люди є, які люблять спідвей в цілому. Також у нас дуже багато вболівальників цього виду спорту. На мою думку, за останні роки рівень німецього спідвею значно виріс, і маю надію, що в недалекому майбутньому присутність на фіналах найбільших світових турнірів гонщиків з Німеччини буде регулярною".



О.Кульбаченко,
speedway-rivne.at.ua



   
Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 612 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти