Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Февраль » 19 » "Газпром" йде у спідвей!
23:14
"Газпром" йде у спідвей!
   Компанія "Газпром" - геологорозвідка, видобуток, транспортування, зберігання, переробка та реалізація газу, газового конденсату і нафти, реалізація газу в якості моторного палива, а також виробництво і збут тепло-та електроенергії у всьому світі. І вони можуть прийти у спідвей!


   Може так статися, що російський "Путінський" концерн "Газпром" стане спонсором чемпіона польської Екстраліги минулого сезону - команди "Фалубаз" Зелена Гура. Однак, говорити про це побоюється навіть президент клубу Роберт Довхан.

   Не виключено, що саме світовий магнат у постачанні газу і є тим самим прихованим спонсором Еміля Сайфутдінова, в контракт якого хочуть інвестувати чималі кошти невідомі російські магнати. Також під приціл цих людей "Х", за інформацією російських ЗМІ, потрапив і гонщик зеленогурців Саша Локтаєв, що стало однією з причин зацікавленості "Газпромом" спідвеєм.

Саша під прицілом Путіна?

   Звісно, "Фалубаз" непроти такої співпраці. Однак, основний контракт "зеленки" підписаний з фірмою "SPAR", яка ще протягом двох наступних сезонів буде титульним спонсором клубу, і невідомо, яка реакція стосовно цього буде з їхньої сторони, оскільки за свою рекламу вони заплатять зеленогурцям понад півтора мільйона польських злотих за кожен рік.

   "Газпром" у спорті: багаторічний спонсор футбольних клубів "Шальке-04" Гельзенкірхен (Німеччина) і "Челсі" Лондон (Англія), а цього року і футбольної Ліги Чемпіонів УЄФА. Був період, коли в польському місті Лодзь також ходили чутки про купівлю місцевого ФК "Відзев". Тепер чутки доходять про співпрацю "Газпрому" і спідвею. А точніше, з "Фалубазом". Що з цього вийде, стане зрозумілим найближчим часом.


espeedway.pl




    
   
Категорія: Інше |
 
Переглядів: 786 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 3.8/8
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти