Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Октябрь » 17 » ГАРЯЧЕ МІЖСЕЗОННЯ В ГОЖУВІ
21:53
ГАРЯЧЕ МІЖСЕЗОННЯ В ГОЖУВІ

   Спідвейний сезон 2015 року практично добіг кінця. Залишились лише пара-трійка комерційних турнірів (звісно, не без представників України!) і заключний етап Гран-Прі на мальовничому "Етіхад Стадіон" в Мельбурні. Відтак, знову на перший план виходить міжсезоння з підписаннями нових контрактів. Особливо плідно в цьому плані робота уже закипіла в Гожуві, де вболівальники ніяк не можуть змиритися з провальним сезоном, в якому "Сталь" мала захищати титул минулорічних чемпіонів, а в підсумку після першого кола змагань була явним аутсайдером першості.

 

   Перший крок напрошувався практично з самого старту сезону. Проваливши повністю цей сезон на всіх фронтах, Кшиштоф Каспшак з "ідола" перетворився ледь не в "ірода" вибагливої "жовто-синьої" вболівальницької аудиторії. Керівництво клубу на чолі з Іренеушем Зморою до останнього сподівались на те, що "КК" таки поїде на тому рівні, який минулого року ледь не приніс йому титул найкращого гонщика світу. Але цього так і не сталось, і розмови про те, що Каспшак залишить клуб по завершенню сезону з'явились ще влітку.

 

   На даний момент перед Каспшаком є вибір - шукати собі нову команду, або ж погодитись на ті умови, які пропонує Іренеуш Змора. А це - зменшення виплат "очкових" на 45 відсотків у порівнянні з тими, які були прописані по контракту в "КК" на сезон 2015 року. Каспшак поки-що в роздумах, оскільки прекрасно розуміє, що після цьогорічних результатів далеко не кожна команда Екстри ризикне підписувати з ним угоду. Тому і не надав конретної відповіді відразу, отримавши від Змори "відтермінування на роздуми" терміном 3 тижні...

 

   Тим часом Матей Загар перепідписав угоду з "жовто-синіми". І тут основну роль в порозумінні і подальшій співпраці з клубом відіграли не стільки результати в Екстрі, які також були далекими від тих, яких від словенця очікували, як його виступи в Гран-Прі. Загар в цьому сезоні показав середньозаїздний результат 1,870 очка, і став по цьому показнику третім в команді. 

 

   Раніше новий контракт підписав датчанин Нільс Крістіан Іверсен. Однак, для повернення до еліти польської Екстраліги, цього може виявитись явно замало. Тому Іренеуш Змора уже роздумує над тим, як залучити під знамена свого клубу Ярека Хампеля, майбутнє якого в "Фалубазі" на даний момент аж ніяк не виглядає "безхмарним" в зв'язку з важкою фінансовою ситуацією в стані "Маусів". Поки-що до будь-якої конкретики справа не дійшла, але в "Фалубазі" уже підтвердили, що Ярек з невідомих причин підписувати новий контракт не поспішає, мотивуючи це тим, що ще є достатньо часу для цього. Нагадаємо, "дедлайн" для підписання контрактів триватиме до 30 листопада.  

 

Польські ЗМІ

 

Ми в facebook - facebook.com/speedway.rivne.at.ua

Ми в vkontakte - vk.com/speedway_rivne_at_ua

 

О.Кульбаченко       

 

    

Категорія: Екстраліга |
 
Переглядів: 853 | Додав: jktu86 | Теги: Матей Загар, Кшиштоф Каспшак, Іренеуш Змора, Нільс Крістіан Іверсен, Сталь Гожув | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти