Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Сентябрь » 10 » Г. ЛАГУТА: "МАБУТЬ, НЕ ВІДМОВЛЮСЬ!"
02:14
Г. ЛАГУТА: "МАБУТЬ, НЕ ВІДМОВЛЮСЬ!"
   Сезон 2011-го року поступово підходить до завершення. Розпочались фінальні стадії в національних змаганнях у більшості країнах світу. Також до завершення підходить і світова серія Гран-Прі-2011.
 
 
   З наступного сезону у польських лігах буде одне, проте суттєве нововведення: у гонці зможе приймати участь лише ОДИН учасник серії Гран-Прі. В зв'язку з цим багато клубів польської екстраліги задались питанням: "Кого залишити з "гран-прістів", а кого відпустити у пошуках нового місцепрацевлаштування?"
 
   Зокрема, така проблема з'явилась у Ченстохові, де виступають брати Лагути. Однак, розв'язати цю проблему може навіть "третя сторона" в цій ситуації - компанія BSI - головний спонсор Гран-Прі. Справа у тому, що у цьому сезоні в світовій серії дебютував Артем Лагута, який минулого року потрапив до першої трійки у фіналі Гран-Прі Челлендж, і тим самим гарантував собі місце постійного учасника Гран-Прі 2011 року. Проте своїм шансом зарекомендувати себе серед еліти світового спідвею Артему не вдалося скористатись. Скоріше за все, BSI не надасть росіянину так званої "постійної Wild Card" на участь у Гран-Прі-2012.
 
   На одне з чотирьох вакантних місць від BSI одним із основних кандидатів є брат Артема - Григорій Лагута. У спідвейному світі уже давно ходять розмови про те, що "Гріші" потрібно дати шанс в битвах з "гігантами" гаревої доріжки. Ці "розмови" також підтримує і менеджер "Влукняжа" Маріан Маслянска, який з нетерпінням очікує на рішення BSI.
 
   Григорій Лагута: "Я дуже добре почуваюсь в Ченстохові. Сподіваюсь, Маріан Маслянска, як і мої спонсори, зроблять усе можливе для того, щоб ми з братом продовжили кар'єру саме у цьому клубі. Що стосується Гран-Прі, хочу сказати, що я особисто відмовився від участі у відбіркових змаганнях до Гран-Прі, оскільки на той момент для мене пріоритетними були гонки у польській лізі. Я максимально сконцентрувався на виступах за "Влукняж", а відбірні гонки забирають чимало сил, грошей та часу. Проте, якщо BSI запропонує мені в наступному сезоні "дику картку" постійного учасника у світовій серії, я, мабуть, не відмовлюсь!"
 
"Чи не пора мені у Гран-Прі?"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Категорія: Гран-прi |
 
Переглядів: 869 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти