Переклад

Статистика




Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Март » 4 » Фінансові апетити польських юніорів
19:41
Фінансові апетити польських юніорів
Молоді польські гонщики все рідше думають про свій розвиток і все частіше звертають увагу на фінансові питання. Пшемислав Павліцкі, котрий вже тривалий час не може домовитися з  клубом "Унія" Лєшно звернувся до Тарнува, де забажав 4500 польських злотих (брутто) за один пункт ($1= 2.88 zl).
За інформацією польського порталу «Спортивний огляд», спортсмен хоче, щоб така оплата проводилася не тільки в лігових гонках, а й в юніорських змаганнях. – Не хочу критикувати Павліцкого, тому що проблема стосується не лише його- заявив колишній гонщик Анджей Хуща. – Мені прикро, що юніори, замість того, щоб думати про розвиток та успіхи, вже на початку шляху розмінюються на дрібниці. З таким підходом вони не мають шансу на велику кар`єру. Коли я починав робити перші кроки, то мріяв виключно про те, як стати чемпіоном. Гроші прийшли самі.- підсумовує Хуща.
  -Щоразу частіше  молоді гонщики телефонують один одному і розмовляють про гроші. Один питає іншого, про які суми домовився той, і хоче вирвати ще більше. Виходить так, що немов би це є найголовнішим у спорті- каже президент «Фалубазу» Зелена Гура Роберт Довхан. – Може  старші гонщики їх підштовхують? Мають в цьому зацікавленість. Якщо молодий отримує стільки багато, то я можу мати ще більше- продовжує керівник.
Однак, люди, що керують клубами в Польщі, також зробили свій внесок.  Завдяки їх видатним заслугам юніори стали жадібними. Відома історія, коли на одному з останніх зібрань акціонерів Спідвей Екстраліги президент «Бетарду» Вроцлав Кристина Клоц із обуренням звернула свою увагу на те, що один з її колег по ремеслу запропонував півмільйона за підпис Мацею Яновському.
І як можна дивуватися , що пізніше той же Яновські хоче за автограф на контракті 200 тисяч злотих? Більшість польських юніорів не є досить сильними і не можуть розраховувати на однаково високу оплату. В той же час, Мартін Вацулік, котрий вже стартує з польською ліцензією, після вдалого сезону почав переговори від 500 тисяч злотих за підпис, хоча «Лотос» Гданьск заплатив йому минулого року 35 тисяч євро. Молодь повинна знати міру.

www.sports.pl
 
Переглядів: 775 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти