Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Апрель » 16 » Фінал SEC в Тольятті під загрозою зриву?
11:55
Фінал SEC в Тольятті під загрозою зриву?

   Досить несподівану інформацію видав президент тольятинської "Мега-Лади" Олексій Степанов. За його словами, і OneSport, і "Мега-Лада" зацікавлені в організації і проведенні фіналу SEC в Тольятті. Однак, є один нюанс, через який тольятинці можуть відмовитись від цих змагань...

   Олексій Степанов: "Ситуація з проведенням фіналу чемпіонату Європи наступна... Ми домовились з Адамом Кружинським про те, що готові провести цю гонку. Також є домовленність про це з нашим міністром спорту. Однак, потрібно знайти ті точки дотику, при яких обидвом сторонам - і нам, і організаторам SEC це буде вигідно. Ми не зовсім розуміємо, чому вони хочуть проводити цю гонку саме 20 липня. Це буде неділя, що аж ніяк нас не влаштовує. Люди можуть бути в цей день зовсім в інших місцях. Виходить так, що вечером вони на гонці, а в понеділок потрібно йти на роботу. Це не правильно. Однозначно, гонку потрібно проводити в суботу! Ми сьогодні ведемо переговори стосовно зміни дати проведення цих змагань на 19-е число. Поки-що в нас це не виходить. Ми вже навіть готові в певній мірі відмовитись від організації гонки, якщо не буде змінена дата, оскільки це буде економічно не вигідно для нас. Ми також не хочемо просто так вкладати в це гроші. В даний момент все виглядає так: OneSport дає нам цю гонку, вони хочуть, щоб в Тольятті відбулась ця гонка, Evrosport також зацікавлений в трансляції з нашої арени. Минулорічний досвід показав, що їм все сподобалось тут. Та на сьогоднішній день єдиною перепоною є дата проведення гонки - 20 липня, неділя. Ми хочемо, щоб всім було максимально комфортно. Тому ми ще знаходимось на стадії переговорів. Так, формально все вірно, дата в календарі вірна, в Тольятті готуються прийняти другий фінал SEC, але це ще не остаточно".

   Також Олексій Степанов привідкрив ще одну таємницю:

 - "В травні буде черговий етап Гран-Прі в Чехії, куди нас запрошують, щоб обсудити питання проведення одного з етапів світової серії в Тольятті. Ми добилися нашої мети минулого року - ми хотіли, і ми провели фінал особистого чемпіонату Європи. Ми довели BSI, що для того, щоб дістатись Тольятті, гонщикам не потрібні два літаки. Можна просто сісти в машину, зараз є багато логістичних компаній, які забирають людей, багаж в Європі, і привозять сюди. Багато гонщиків навіть приїхали своїми бусами, і ні з ким нічого не сталось. Ми це продемонстрували BSI, після чого вони з нами погодились, що можна дістатись до Тольятті і без послуг авіаліній. На щастя, це до них дійшло! Вони знову готові сісти за стіл переговорів з нами. До речі, ця ініціатива тепер пішла з їхнього боку. Основне питання - в ціні. Подивимось, як буде".

 

Опитування тижня на нашій сторінці vk.com/speedway_rivne_at_ua: "Хто здобуде більше очок за сумою всіх чотирьох матчів другого туру польської Екстраліги?"

Ми в VKontakte : vk.com / speedway_rivne_at_ua
Ми в Facebook : facebook.com/speedway.rivne.at.ua

 

 

 

 

 

Категорія: SEC |
 
Переглядів: 698 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.3/6
Всього коментарів: 1
Написал vovanspeedway, 16.04.2014 Спам

Мабуть, що СПІДВЕЮ загрожує серйозна небезпека... Домовлятись з росіянами...?! Всім відомий постулат Отто фон Бісмарка: " домовленості з росіянами вартують менше, аніж папір, на якому вони написані" А щодо степанова... Нехай на тольятінський етап ще раз лятосинських наймуть у судді.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти