Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Август » 20 » ФАВОРИТИ ПЕРЕД ВЕТЛАНДОЮ
00:11
ФАВОРИТИ ПЕРЕД ВЕТЛАНДОЮ
   Завтра в шведському місті Ветланда відбудеться фінал Гран-Прі Челлендж 2011 року. Зазначу, що погодні умови в даний момент у Ветланді не сприятливі, через що уже сьогодні було відмінено офіційне тренування.
 
   Проте усі шістнадцять основних та два запасних гонщики ретельно готуються до гонки, яка може дати їм квиток на "суперсеріал" під назвою "Гран-Прі-2012". Ось що говорять фаворити перед гонкою у Ветланді:
 
   Кшиштоф Каспчак (Польша): "Ця гонка для мене одна з найважливіших в кар'єрі. Здобуття путівки в Гран-Прі-2012 є задачею номер один для мене у цьому сезоні. І, якщо я вже так близько підійшов до своєї цілі, я немаю права не використати цей шанс. Так, суперники дуже серйозні. Особливо важко буде боротись з господарями доріжки, а також з Пьотром Протасевичем та Мартіном Вацюліком, який виступає за клуб з Ветланди. Також датчани є реальними кандидатами на путівки до Гран-Прі-2012. Реально, я бачу одинадцять претендентів на три путівки, що означає боротьбу в кожному заїзді. Сподіваюсь, мені пощастить. Не буду мати нічого проти, якщо першу трійку складуть представники Польші". 
 
   Йоонас Кільмакорпі (Фінляндія): "Чесно кажучи, мій вихід до фіналу Гран-Прі Челлендж навіть для мене є приємною несподіванкою. В цьому сезоні я планував просто набути необхідної практики в польській, датській та англійській лігах, щоб уже з наступного сезону можна було ставити якісь конкретні завдання. В цьому році в мене непогано виходять старти на довгому треці, тож планую основну увагу сконцентрувати саме на цих виступах. Але це не означає, що я приїхав сюди статистом. Якщо я вже тут, буду боротись за найвищі місця. Хоча і розумію, що шансів обмаль, проте спробувати можна".
 
   Антоніо Ліндбак (Швеція): "Ця гонка буде для мене однією з найважливіших у сезоні. Склад суперників підібрався дуже пристойний, і кожен приїхав з однією метою - потрапляння до першої трійки. Завтра кожен пункт буде на вагу золота. Це буде неймовірна гонка!"
 
 
 
 
Антоніо Ліндбак
 
   Зазначу, що Ліндбак єдиний гонщик з усіх учасників завтрашньої гонки, хто виступає в Гран-Прі-2011. Якщо завтра швед потрапить до першої трійки, а за підсумками Гран-Прі займе місце в першій вісімці, путівку в серію Гран-Прі-2012 також отримає спортсмен, який завтра займе четверту позицію.
 
   Петер Льюнг (Швеція): "В таких змаганнях дуже важливим фактором є стабільність. Спортсмени такого рівня, які зберуться завтра на "Моторстадіоні" не пробачають і мінімальної помилки. У мене випав чудовий шанс потрапити до світової серії, і я дуже хочу туди попасти. Але для цього потрібно провести найкращу свою гонку в сезоні, а, можливо, і в кар'єрі. Та я готовий до цього!"
 
 
Петер Льюнг
 
   Кшиштоф Бучковскі (Польша): "Цей сезон є одним з найкращих у моїй кар'єрі. Дуже хотілося б завершити його на мажорній ноті. Якщо не підведе техніка, гадаю, що шанси поборотись за одну з трьох перепусток до Гран-Прі-2012 в мене є. Так само, як і в решти учасників, які зійдуться у Ветланді завтра. Стартувати у світовій серії - мрія кожного гонщика. Завтра постараюсь просто вийти на старт і показати все, що вмію на доріжці".
 
 
Кшиштоф Бучковскі
 
   Пьотр Протасевич (Польша): "Важко визначити явних фаворитів гонки. Склад учасників підібрався рівний. Але для мене не важливо, з ким я виходжу на старт. Для мене головне концентруватись на власних діях. Завжди стараюсь здобути максимум очок. Так само поїду і завтра. Кожен заїзд буде мати важливе значення в формуванні підсумкових результатів. Мій останній виступ на цьому треці завершився не дуже вдало. Проте звинувачувати себе, чи ще когось не буду в цьому. Тоді просто не виходило у мене те, на що я сподівався. Завтра ж, сподіваюсь, все буде по-іншому".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Категорія: Гран-прi |
 
Переглядів: 779 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти