Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Август » 7 » Європейські юніори не хочуть їхати до України на ОЧЄЮ
23:52
Європейські юніори не хочуть їхати до України на ОЧЄЮ

   31 серпня в Рівному мав відбутися фінал особистого чемпіонату Європи серед юніорів, однак через наполягання зі сторони ФІМ Європа спортсмени відмовляються їхати в країну, на території якої відбуваються воєнні дії. 

 

       

 

         Від березня місяця на сході України відбуваються бойові дії після анексії Криму через так званих "зелених чоловічків". В липні на території України був збитий пасажирський літак Малайзійських авіаліній, в результаті чого загинуло 298 осіб. 28 липня верховний комісар ООН з прав людини Наві Піллай заявила, що ситуація на сході країни є "надзвичайно тривожна".

          Через такий стан, побоювання молодих спідвеїстів є зрозумілими. Як говорить Герд Рісс, батько Марка Рісса, одного з гонщиків - День перед катастрофою літака отримали лист від ФІМ Європа, в якому було написано, що ми повинні вирушати до України. Після чого я задзвонив до Армандо Кастанги. Він сказав, що його син там не їде. Я також не відпущу свого сина  до тої пори, поки ситуація не налагодиться. Френк Зєглер з ФІМ Європа сказав, що змагання відбудуться, а спортсмени будуть в безпеці, і дав нам час на роздуми. На щастя, федерації країн, з яких стартують гонщики, не дали згоди на старт в Рівному. Фінал відбудеться в іншому місці, тільки щоб не в Україні.

Нова дата і місце проведення гонки ще не відомі.

Джерело (www.zuzelend.com)

 

Юрій Мушинський 

Категорія: Юніорські змагання |
 
Переглядів: 740 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти