Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Январь » 16 » "Eurosport" розширює спідвейні трансляції
00:24
"Eurosport" розширює спідвейні трансляції
   Приємна звістка для любителів спідвею надійшла сьогодні від керівництва телеканалу Eurosport. Після вдалого минулорічного дебюту трансляцій у прямому ефірі особистого чемпіонату Європи, який користувався дуже великим попитом по всьому світі, було прийнято рішення про те, що в сезоні 2014 року спідвею на телеекранах стане ще більше!

   Цього року в планах телеканалу показ трьох етапів неофіційного парного чемпіонату світу (Speedway Best Pairs), чотирьох фінальних етапів особистого чемпіонату Європи, а також ... двох матчів кожного туру шведської Елітсерії! Таким чином, українські вболівальники матимуть змогу "вживу" спостерігати за виступом Саші Локтаєва у складі одного з реальних претендентів на нагороди першості - команди "Даккарна" з Малілли.
   
   За попередньою інформацією, телеканал XSport також планує продовжити серію трансляцій польської Екстраліги, яку розпочав влітку минулого року. Якщо так станеться, можна вважати, що спідвей повноцінно вийшов на телеекрани і українські вболівальники зможуть по-вболівати за своїх кумирів не лише в режимі текстових онлайн-трансляцій, а і побачити на власні очі всі найкращі моменти цього видовищного виду спорту!



 

   
Категорія: Інше |
 
Переглядів: 1010 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.7/10
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти