Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Октябрь » 11 » ЕМІЛЬ САЙФУТДІНОВ: "СЕЗОН ВИДАВСЯ ВДАЛИМ"
01:34
ЕМІЛЬ САЙФУТДІНОВ: "СЕЗОН ВИДАВСЯ ВДАЛИМ"
   Спідвейний сезон підходить до завершення. Все більше гонщиків починають підводити підсумки своїх виступів у цьому році. Для Еміля Сайфутдінова цей сезон був дуже важливим з точки зору реабілітації за невдалий попередній, в якому через травми не міг на рівних конкурувати з лідерами світового "жужла". Та цього року все було по-іншому.
 
   І справді, цей сезон молодий росіянин може занести собі в "актив". Після невдалого "травматичного" попереднього сезону, у цьому році Еміль посів високе шосте місце у генеральній класифікації Гран-Прі, тим самим зберігши "прописку" у світовій серії на наступний сезон:
 
  - "У цьому році я набрав чимало очок. Останній етап в Гожуві був завершений після чотирьох серій заїздів, чим я залишився задоволений. Третє місце наприкінці сезону та ще й в Польші, де у мене є дуже багато прихильників, повинно позитивно вплинути на мої виступи у наступному сезоні. Важко сказати, як могло бути, якби не дощ у Гожуві. Можливо, і поборовся би за перемогу, а, можливо, і не потрапив навіть на подіум. Я радію тому, що маю".
 
   Еміль в цьому році захищав кольори першолігової "Полонії" з Бидгощі, тому практики їзди на гожувському треці у нього було обмаль. Місце на подіумі при такому розкладі видається неабияким досягненням:
 
  - "Я виступав у цьому році в Гожуві під час Командного Кубку Світу, проте у липні тут був зовсім інший трек. Я задоволений призовим місцем у Гожуві, і, відповідно шостим загальним у генеральній класифікації. Я в кращій "вісімці", і мені не доведеться сподіватись на отримання "дикої картки". В наступному році у мене є всі шанси поборотись за титул чемпіона світу".
 
   Еміль Сайфутдінов допоміг російській збірній зберегти прописку на наступний рік у розиграші Командного Кубку Світу, також дебютував у англійській лізі, а ще став яскравим лідером "Полонії" з Бидгощі, яка завдяки росіянину знову виступатиме у екстралізі:
 
  - "Як на мене, сезон видався вдалим. Так, були поодиночні провали, але хороших гонок було набагато більше. Буду готуватись до наступного сезону, який обіцяє стати дуже цікавим. Також дуже хочу допомогти "Полонії" у екстралізі. Сподіваюсь, що залишусь у Бидгощі і на наступний сезон".
 
Було в цьому сезоні і так...
 
   Також "одобрив" сезон у виконанні свого підопічного і Томаш Сускевич - менеджер Еміля:
 
  - "Третє місце у Гожуві - прекрасний результат. Еміль зайняв шосте місце у генеральній класифікації, що, з врахуванням попереднього сезону, є неабияким прогресом. Після "сезону травм" я вважаю, що цей рік Сайфутдінов провів на належному рівні. Сподіваюсь, наступний сезон буде ще кращим".
 
 
Гожувський подіум з "монстрами" сучасного жужля!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 959 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти