Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Январь » 3 » Еміль Сайфутдінов про Гран-Прі...
22:52
Еміль Сайфутдінов про Гран-Прі...

   Другий рік поспіль Еміля Сайфутдінова бракуватиме у циклі Гран-Прі. Росіянин вирішив сконцентруватись на стартах у лігових матчах та особистому чемпіонаті Європи. 
   Російський гонщик вважає, що не підготовлений відповідним чином до боротьби за медалі чемпіонату світу.

 – "Гран-Прі – це специфічні змагання. Щоб там їздити потрібно все належним чином організувати. Це стосується, як ментальної форми так і логістики так і технічної бази. Для здобуття там доброго результату потрібно також щастя. Той цикл важко порівняти з SEC (особистий чемпіонат Європи), де є тільки чотири етапи. У Гран-Прі їх 12-ть і практично мусиш їздити зі змагань на змагання. Для мене це занадто вичерпуюче. Коли стартував там, завжди надходив час, коли мені було досить мотоциклу. Попередній сезон був для мене іншим. Я був сконцентрованим тільки на лігах та виступах у SEC. Мав більше часу для себе, мав можливість відпочити між змаганнями. Дякуючи цьому, мені вдавалось досягати добрих результатів, а їзда постійно приносила мені радість", – розповів Еміль Сайфутдінов у розмові з «Голосом Великопольським».


   Протягом останніх років спідвей у Росії переживає кризу. Поглибити його може нинішня економічна ситуація в країні.

 – "Нинішня економічно-політична ситуація в моїй країні не має жодного відношення до спорту, яким займаюсь. Спідвей у нас вже давно нищиться і в такому стані і залишається. Це відбувається тому, що не має осіб, які могли б змінити ситуацію. Навіть коли хтось намагається щось зробити, підняти дисципліну, то відразу є затягнутий донизу. Це не змінюється вже досить довгий час. Не можу зрозуміти, як є можливим, що у російській лізі залишились тільки три команди. Чи якийсь значний успіх міг би нам допомогти? Не сподіваюсь на це, оскільки успіхи вже мали місце і це нічого не змінило", – ствердив росіянин.

gloswielkopolski.pl

Переклад: Андрій Бабич

 

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 709 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/9
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти