Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Сентябрь » 27 » ЕМІЛЬ САЙФУТДІНОВ: "ПОТРІБНО ДУМАТИ ПРО НОВИЙ СЕЗОН"
00:23
ЕМІЛЬ САЙФУТДІНОВ: "ПОТРІБНО ДУМАТИ ПРО НОВИЙ СЕЗОН"
 
  "Поганий початок з добрим завершенням" - так розпочинається більшість фільмів. Проте у Еміля Сайфутдінова в світовій серії Гран-Прі у цьому сезоні все навпаки. Не став винятком і етап Гран-Прі Хорватії в Горічані. Але Еміль не особливо зациклюється на цьому.
 
 
   В генеральній класифікації, незважаючи на не надто вдалі результати у Гран-Прі, молодий росіянин ділить п'яту-шосту позицію з минулорічним чемпіоном світу Томашем Голлобом. Теоретичні шанси на медаль цього сезону у Еміля все ще залишаються, проте вихованець балаківської школи спідвею реально оцінює дану ситуацію:
 
 
  - "Вся моя команда уже подумки в наступному сезоні. Шансів на завоювання нагород у цьому сезоні уже немає. На жаль, у Горічані наприкінці гонки у мене виникли проблеми з мотором, через які я не міг поборотись за вихід до фіналу. Щоб добитись успіху на етапі Гран-Прі потрібна посмішка фортуни. Мені її не вистарчило не лише в Хорватії, а й у більшості етапах цього року. В Гожуві не збираюсь змінювати мотор. Це буде останній етап в цьому році, та я разом зі своєю командою уже подумками у наступному циклі світової серії".
 
 
   Як і більшість учасників Гран-Прі, Сайфутдінов не приховує, що чемпіонство Грега Хенкока цього року є більш, як заслуженим:
 
  - "Цього року Грег набагато сильніший за усіх учасників Гран-Прі. Я щиро вітаю його з цим успіхом. Сподіваюсь, в наступному сезоні зможу дати бій американцю, і мені вдасться завоювати будь-яку медаль Гран-Прі".
 
 
 Коли Еміль Сайфутдінов у своєму дебютному сезоні в світовій серії відразу здобув бронзову нагороду, здавалось, що майбутнє світового спідвею буде належати молодим спортсменам. Проте в останні два сезони домінували на доріжках найдосвідшеніші гонщики Гран-Прі - Томаш Голлоб та Грег Хенкок:
 
 
  - "Насправді, на кожному етапі Гран-Прі потрібно бути ідеально готовим до треку. Для перемоги на етапах необхідно мати дуже добре підготовлену, потужну техніку. Проте все може перекреслити одна помилка під час проходження доріжки. В цьому році у Грега Хенкока був дуже швидкий мотоцикл, який жодного разу його не підвів. Завдяки цьому, американець провів дуже сильний, а, головне, стабільний сезон. В минулому році так само потужно виглядав Томаш Голлоб. Все тому, що обидва ці спортсмени дуже досвідчені гонщики, які за свою кар'єру пройшли і вогонь, і воду. Нам, молодим гонщикам, необхідно рівнятись на них". 
 
 
"До зустрічі у наступному сезоні!"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 850 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти