Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Июнь » 20 » ЕМІЛЬ САЙФУТДІНОВ: "ОТРИМАНИЙ ДОСВІД В АНГЛІЇ Є БЕЗЦІННИМ"
22:51
ЕМІЛЬ САЙФУТДІНОВ: "ОТРИМАНИЙ ДОСВІД В АНГЛІЇ Є БЕЗЦІННИМ"
         В найближчу суботу відбудеться п'ятий етап світової серії Гран-Прі 2011 року - Гран-Прі Великобританії. На "Мілленіум Стадіон" Еміль Сайфутдінов зробить усе можливе для того, щоб якось покращити своє турнірне становище в генеральній класифікаціїї Гран-Прі.
 
 
       Двадцятиоднорічний росіянин мав намір дати справжній бій Томашу Голлобу, Грегу Хенкоку та Ярославу Хампелю ще 11 червня, під час четверого етапу Гран-Прі у Копенгагені. Проте на "Паркен" йому підкорились лише сім очок, які не дозволили Емілю поборотись за подіум датського етапу. В підсумку він посів лише одинадцяте місце, яке оптимізму йому абсолютно не додало.
 
       - "Мені не вистачило лише одного очка для виходу до півфіналу в Копенгагені. На жаль, ми не вгадали з настройками мотоцикла. Так, він був швидкий, але не завжди тримався поверхні. Доріжка в Копенгагені змінювалась після кожного заїзду - в одному заїзді вона була твердою, а уже в іншому - як клей. Під час тренування траса була абсолютно іншою" - розповів Сайфутдінов.
 
         На даний момент в активі Еміля Сайфутдінова 35 очок і восьме місце після чотирьох етапів. Лідеру сезону, Томашу Голлобу, росіянин програє 26 пунктів, проте Нікі Педерсен, який розташований на шостій позиції, випереджає Еміля лише на два очки.
 
         Молодий росіянин уже  цього сезону сподівається на встановлення особистого рекорду, яким є бронзова медаль Гран-Прі - 2009 року. Власне, для того він і підписав контракт з англійським клубом "Ковентрі".
 
         - "Мені дуже подобається в Ковентрі. Тут надзвичайна атмосфера і у нас дуже хороша та дружня команда. Отриманий досвід в Англії є безцінним", - сказав Сайфутдінов.
 
 
                                                
Категорія: Гран-прi |
 
Переглядів: 843 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти